Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Mην το κουραζεις παμπλο........σε ευχαριστουμε.....αλλα τώρα .....τον πουλο!!!!!


Το πρόβλημα στις σχέσεις του ΠΑΟΚ με τον Πάμπλο Κοντρέρας είναι πλέον δεδομένο. Αυτό φανέρωσε και το αίτημα του Χιλιανού να επιστρέψει από τη Χιλή την Παρασκευή και όχι την Πέμπτη με τη διοίκηση να μην κρύβει τον προβληματισμό της.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στη Χιλή για τις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου εκεί όπου και δημιουργήθηκε θέμα
με τον τραυματισμό του που του στέρησε τη συμμετοχή στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά όχι και την παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.
Το νέο πρόβλημα προέκυψε την Τρίτη (15/11) με τον Χιλιανό να αιτείται  να παρατείνει την παραμονή του κατά μία ημέρα στην πατρίδα του και να επιστρέψει στην Ελλάδα την Παρασκευή. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν αρνήθηκαν κάτι τέτοιο "Γύρνα μέχρι τη Δευτέρα πίσω" του είπαν, αφού του ξεκαθάρισαν ότι ερχόμενος Παρασκευή θα ήταν έτσι και αλλιώς εκτός πλάνων για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Φυσικά η στάση του Κοντρέρας προβλημάτισε για μία ακόμη φορά τους διοικούντες του ΠΑΟΚ καθώς βλέπουν έναν υπερπολύτιμο παίκτη τους να μην έχει τη διάθεση των προηγούμενων χρόνων να προσφέρει στην ομάδα και ιδιαίτερα τώρα που τα πράγματα δεν είναι καλά.

Άλλωστε πολλές ακόμα φορές είχε πάει στη Χιλή για αγώνες της εθνικής χωρίς ωστόσο, να ζητήσει παράταση της άδειάς του που θα κόστιζε την παρουσία του σε αναμέτρηση του ΠΑΟΚ. Σημειώνεται ότι οι υποχρεώσεις του με ετην εθνική Χιλής τελειώνουν μετά το ματς με την Παραγουάη που θα διεξαχθεί στη 1:30 τα ξημερώνατα και άρα είχε όλο το χρόνο να επιστρέψει στην ώρα του.

Οπως καταλαβαίνεις φίλε ΠΑΜΠΛΟ.......στον ΠΑΟΚ δεν ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ..........
ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.....ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ...........
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΟ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ........
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ........ΑΛΛΑ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!

2 σχόλια:

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD