Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

PABLO ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ...!


Ο ΠΑΟΚ μπορεί να νίκησε χωρίς τον Ουρουγουανό δύο φορές τους Σάμροκ Ρόβερς αλλά στα δύσκολα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος αποδείχθηκε πως χωρίς αυτόν δεν μπορεί.
Δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ κατά το διάστημα της τελευταίας απουσίας του Πάμπλο Γκαρσία από την ενεργό δράση δεν… προέκυψε η εξαίρεση που θα επιβεβαίωνε τον κανόνα πως χωρίς αυτόν ο Δικέφαλος δεν μπορεί να πάρει θετικά αποτελέσματα στα δύσκολα. Για μία ακόμη φορά η ομάδα του έδειξε πόσο πολύ τον χρειάζεται και πόσο ευχάριστα δέχτηκε την είδηση της επιστροφής του σιγά σιγά σε πιο εντατικούς ρυθμούς προπόνησης ο Λάσλο Μπόλονι.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει αποδείξει πως πέραν από… αργός, όπως και ο ίδιος γνωρίζει πως είναι, διαθέτει σπουδαία ποδοσφαιρικά χαρίσματα. Είναι ο παίκτης που από τα πόδια του περνά όλο το παιχνίδι του ΠΑΟΚ εκμεταλλευόμενος την πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση και την ικανότητα να λειτουργεί με ηρεμία σε συνθήκες υψηλής πίεσης και φυσικά δεν αναφερόμαστε στο ταμπεραμέντο του αλλά στην αγωνιστική του παρουσία. Και το πιο σημαντικό είναι πως ο Ουρουγουανός είναι ο ηγέτης του Δικεφάλου που μεταδίδει το πάθος στους συμπαίκτες του με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να είναι πολύ σκληρός για να ηττηθεί. Τουλάχιστον εύκολα…
Όπως είπαμε, αυτό φάνηκε και στους αγώνες που έλειψε στον τελευταίο του τραυματισμό. Μπορεί ο Δικέφαλος να επικράτησε στα δύο παιχνίδια του για το Europa Legue των Σάμροκ Ρόβερς αλλά σ’ αυτά με τους Άρη, Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης, η απουσία του κόστισε στον ΠΑΟΚ πολύτιμους βαθμούς. Μία ισοπαλία απέναντι στην προβληματική ομάδα του Σάκη Τσιώλη (πρώην πλέον) και δύο ήττες ήταν ένας απογοητευτικός απολογισμός.
Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε χωρίς τον Πάμπλο Γκαρσία από τη μέρα που ο Ουρουγουανός ήρθε στην Ελλάδα σε 44 αγώνες και ο απολογισμός του είναι 21 νίκες, 10 ισοπαλίες, 13 ήττες. Απέναντι σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Άρη πλέον το απίστευτο σερί χωρίς νίκη έχει φτάσει στους 12 αγώνες με απόντα τον Γκαρσία ενώ έχει μόλις 3 ισοπαλίες και 9 ήττες!

contra.gr

1 σχόλιο:

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD