Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-1...Πάλι την γλίτωσες θρήνε!!!


Ματς με πολύ ένταση στην Τούμπα, όπως άλλος συνηθίζεται στα ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων στην Θεσσαλονίκη. 1-1 το τελικό αποτέλεσμα το οποίο κρίνεται δίκαιο και για τις δύο ομάδες.




Οι φάσεις του αγώνα: 

'5 πρώτη φάση του παιχνιδιού από πλευράς Ολυμπιακού με ένα τεχνικό αλλά άστοχο σουτ του Ibagasa.

'10 Απαντάει στην ευκαιρία του έφηβου ο ΠΑΟΚ με ένα γυριστό σουτ του Γεωργιάδη,η μπαλα καταλήγει άουτ.

'23 Ο ΠΑΟΚ παίζει αμυντικά και επιτίθεται με αντεπιθέσεις, μια από αυτές ήταν καλή με τον Αθανασιάδη να πλασάρει λίγο άουτ έπειτα από καλό ομαδικό συνδυασμό με εναλλασσόμενες πάσες.

΄36 Κεφαλιά του Pantelic από καλοζυγισμένη σέντρα του Τοροσίδη, μπλοκάρει εύκολα ο Γλύκος.

΄42 Ξανά ο Pantelic με ένα χαμηλό τεχνικό πλασέ στην απέναντι γωνιά του Γλύκου,ο 2ος απομακρύνει δύσκολα σε κόρνερ.
 






'45 Λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον ΠΑΟΚ να παίζει αμυντικά και να επιτίθεται με αντεπιθέσεις από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός να πρεσάρει ψηλά η μπάλες αν καταλήγουν στον Pantelic ο οποίος τελειώνει τοις φάσεις με όποιον τρόπο μπορεί.

'45 Αρχίζει το δεύτερο 45λεπτο με τους γηπεδούχους να παίζουν πιο επιθετικά και τον Ολυμπιακό να μπαίνει λίγο μουδιασμένα.

΄52 Πολύ καλό σουτ του Lazar μετά από στρώσιμο του Γεωργιάδη η μπάλα γλύφει το αριστερό δοκάρι του Megery
 



΄58 Ο Abdoun ελίσσεται, σεντράρει, ο ibagasa δεν φτάνει την μπάλα με το κεφάλι η οποία καταλήγει στον ώμο του Κατσικά και λίγο άουτ, παραλίγο αυτογκόλ ο πιτσιρικάς.

΄65 Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με κεφαλιά εξ επαφής απο τον Σαλπι που καταλήγει στο δοκάρι μετά από αναμπουμπούλα στην άμυνα του Ολυμπιακού.


΄72 Γκολ για τον Ολυμπιακό με καταπληκτική κάθετη μπαλιά του Ibagasa στον Mirralas ο οποίος πλασάρει τον Γλύκο και κάνει το 0-1.

΄78 Πολύ επικίνδυνη η προβολή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Αθανασιάδη ο οποίος γίνεται αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού, την γλύτωσε με κίτρινη κάρτα ο Αβραάμάκος.


΄82 ΓΚΟΟΛ για τον ΠΑΟΚ με πολύ καλή χαμηλή σέντρα από τον Σαλπι, ο Γεωργιάδης πετάγεται μπροστά από τον Μανιάτη και κάνει το 1-1 με καρφωτή κεφαλιά ψαράκι, η ΤΟΥΜΠΑ είναι στο πόδι.

΄86 Καρφωτή κεφαλιά του Melberg μετά απο κόρνερ του Ibagasa,η μπάλα λίγο άουτ. Γλύτωσε τα χειρότερα ο ΠΑΟΚ.


90'+3' το ματς λήγει και βρίσκει της δυο ομάδες ισόπαλες, τελικό σκορ ΠΑΟΚ-Ολυμπιακος 1-1. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD