Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Κρατά την τύχη στα χέρια του

Ήταν το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας μετά την φυγή των Βιερίνια-Κοντρέρας. Τηρουμένων των αναλογιών μπορεί να πει κανείς πως το αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται θετικό. Για να είναι όμως και στην ουσία θετικό θα πρέπει η ομάδα να κάνει σωστή διαχείριση στην Τούμπα, που αναμένεται καυτή.

Από την μία είμαι χαρούμενος που η ομάδα παρέμεινε αήττητη για ένα ακόμα Ευρωπαϊκό παιχνίδι εκτός έδρας δείχνοντας πως είναι δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος. Από την άλλη όμως είναι αυτό το παμπόνηρο 0-0 το οποίο αφήνει τα πάντα ανοιχτά για την πρόκριση.

Να πω την αλήθεια όμως πίστευα πως δεν θα χάναμε σήμερα. Έχουμε αποδείξει πολλάκις πως ο Π.Α.Ο.Κ. είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. Ειδικά στην Ευρώπη έχουμε την στόφα μεγάλης ομάδας που απαιτείται σε τέτοια παιχνίδια. Πλέον κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Ο Μπόλονι πρέπει να διαχειριστεί σωστά αυτή την ισοπαλία και να χτίσει την ομάδα ικανή να πάρει τη νίκη-πρόκριση στην Τούμπα.

Για να έρθει η ισοπαλία όμως, έπρεπε να δούμε το φοβερό σουτ του Αρμέρο να σταματάει στο δοκάρι, τον Φλόρο Φλόρες να μην σουτάρει σωστά σε δύο-τρεις περιπτώσεις, την άμυνα της ομάδας να κρατάει με νύχια και με δόντια και φυσικά τον Ντάριο Κρέσιτς να κάνει συγκλονιστηκό παιχνίδι. Ο Δικέφαλος χρειάζεται τον καλό Κρέσιτς για το υπόλοιπο της σεζόν. Κάτι ακόμα για το αγωνιστικό κομμάτι, το ότι η ομάδα έγινε καλύτερη μετά την είσοδο του Λίνο λέει κάτι και πρέπει να προβληματίσει...

Στους διακριθέντες πέραν του Κροάτη τερματοφύλακα, κατατάσσω και τον Τσιρίλο. Γκαφατζής όσο δεν πάει και ευεπίφοβος όμως στο χθεσινό παιχνίδι ήταν πάρα πολύ καλός. Είχε σωστές τοποθετήσεις και ιδιαίτερα στην επανάληψη έκοβε κάθε επικίνδυνη φάση. Πολύ καλός επίσης ήταν και ο Λαζάρ, ο οποίος έδειξε διάθεση καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, άσχετα που η ομάδα ήταν πολύ κακή. Στον αντίποδα, οι δύο χειρότεροι της ομάδας ήταν οι Γκαρσία-Σαλπιγγίδης. Ο πρώτος για δεύτερο σερί κρίσιμο παιχνίδι ήταν εξαφανισμένος. Ίσως φταίει και το προχωρημένο της ηλικίας. Ο δεύτερος ήταν εκτός τόπου και χρόνου απλά και τίποτα παραπάνω.

Μπορεί να έχουμε πλέον το πάνω χέρι λόγω έδρας, όμως ο επαναληπτικός θα είναι ακόμα πιο δύσκολος. Η Ουντινέζε θα κατέβει με στόχο να σκοράρει, πράγμα που θα κάνει τον επαναληπτικό ακόμα πιο δύσκολο. Γι' αυτό πρέπει να κατέβει η ομάδα στην Τούμπα με μόνο έναν στόχο, τη νίκη!

Υ.Γ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως ο καλύτερος παίκτης της ομάδας στο Ούντινε ήταν ο υπέροχος ΛΑΟΣ. Αυτός ήταν που κράτησε την ομάδα όρθια στο σφυροκόπημα των γηπεδούχων. ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ

Υ.Γ.1 Π.Α.Ο.Κ. ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD