Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Του πάει η Πάτρα

Παρ' ότι η ομάδα ταλανίζεται από πολλά αγωνιστικά αλλά και έξω-αγωνιστικά προβλήματα και παρά την δίμηνη διακοπή του πρωταθλήματος, απόψε το σύνολο του Γιάννη Παπαγιαννάκη ήταν πραγματικά εντυπωσιακό και έφτασε σε μια μεγάλη αλλά και άνετη νίκη κόντρα στο Ν.Ο.Π. με σκορ 6-11 στο κλειστό κολυμβητήριο Αντώνης Πεπανός.


Απ' την μία η ψυχή και το πάθος που επέδειξε ο Δικέφαλος και απ' την άλλη η φοβερή αποτελεσματικότητα στην επίθεση βοήθησαν ώστε η ομάδα μας να πάρει πολύ σπουδαία νίκη παρά την μεγάλη απουσία του Κώστα Παυλίδη που παρακολουθούσε το παιχνίδι απ' την εξέδρα παρέα με τον έτερο απόντα της ομάδας, τον Σέρβο Στάνκοβιτς.

Το παιχνίδι στα τρία πρώτα οκτάλεπτα ήταν ισορροπημένο με τους παίχτες του Παπαγιαννάκη να δείχνουν νευρικοί σε αρκετά σημεία με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τελειώσουν σωστά τις φάσεις δίνοντας έτσι το δικαίωμα στην ομάδα της Πάτρας να ελπίζει για θετικό αποτέλεσμα. Παρ' όλα αυτά όμως σε κανένα σημείο του παιχνιδιού ο Δικέφαλος δεν βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι σε μια ομάδα η οποία ξέρει να κάνει δύσκολη την ζωή κάθε αντιπάλου της ιδιαίτερα αν την υποτιμήσει.

Κορυφαίοι για την ομάδα απόψε ήταν οι Ποντικέας και Χρυσοσπάθης που πέτυχαν από 4 τέρματα, με τον δεύτερο μάλιστα να δείχνει δείγματα του φοβερού ταλέντου του και να φανερώνει με τον τρόπο αυτό πως η κλήση του στην εθνική Ελλάδος σε ηλικία μόλις 17 ετών μόνο τυχαία δεν είναι.

Επόμενος αντίπαλος για τον Δικέφαλο του Βορρά, ο γαύρος. Όλοι ελπίζουμε πως το κολυμβητήριο της Πτολεμαϊδας θα είναι κατάμεστο και θα ωθήσει τους πολίστες της ομάδας μας σε μία τεράστια νίκη. Γι' αυτό όσοι μπορούν το Σάββατο ας ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας μας.

Παπαγιαννάκης: ''Σημαντική νίκη με το βλέμμα στον Ολυμπιακό''


Μετά την λήξη του παιχνιδιού ο προπονητής της ομάδας μας και παλιός παίχτης του συλλόγου Γιάννης Παπαγιαννάκης, μίλησε αποκλειστικά για το Black n' White World Blog. Σε δηλώσεις του ανέφερε μετά την άνετη επικράτηση της ομάδας μας πως:" Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, παίξαμε πάρα πολύ καλά ξέραμε τα ατού της Πάτρας και συνεχίσαμε την πολύ καλή παράδοση που έχουμε τα τελευταία χρόνια". Ενώ για το ντέρμπι του Σαββάτου ανέφερε χαρακτηριστικά: "Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να φτάσουμε στη νίκη", ενώ για της παρουσία του κόσμου είπε:"Σίγουρα η παρουσία του κόσμου θα μας βοηθήσει και ελπίζουμε να μείνει μέσα σε αθλητικά πλαίσια"

Υ.Γ. Τα παιδιά αξίζουν στήριξης διότι παλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες. Εγώ προσωπικά μέσω του blog θα στηρίζω όσο μπορώ τον Δικέφαλο. Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΤΟΥ

Υ.Γ.1 Η νίκη αυτή αφιερώνεται στον μέγα άτυχο έφορο της ομάδας μας, Τάσο Πετρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD