Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Ανοιχτή επιστολή από τον Χαράλαμπο από Κύπρο και μέλος του Παγκύπριου

Μετά χαράς θα δημοσιεύσουμε την επιστολή-άρθρο που λάβαμε από τον Χαράλαμπο. Το άρθρο έχει ως αποδέκτη όλο τον λαό του ΠΑΟΚ, πιο συγκεκριμένα όμως την διοήκηση και τους ΠΑΟΚτσήδες του εξωτερικού. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Χαράλαμπο που θέλει να στείλει αυτό το μήνυμα μέσω του Blog μας και επιπλέον η σκέψεις του να "πιάσουν τόπο".

Γεια σας αδέλφια από την ασπρόμαυρη Κύπρο. Θα θέλαμε να καταθέσουμε την προσωπική μας άποψη σχετικά με 
 τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας μας που θα μας παρουσιαστούν  το καλοκαίρι. Οταν όλες  οι άλλες ομάδες καταρρέουν οικονομικά,  ο ΠΑΟΚ μας μπορεί όχι μόνο να αντεπεξέλθει  στις υποχρεώσεις του αλλά και να έχει πολύ μεγάλη οικονομική βοήθεια  από τους ΠΑΟΚτσήδες του εξωτερικού όπου γης.
Μια από τις σημαντικές  βοήθειες που μπορεί ν α προσφέρει είναι η μαζική αγορά εισιτηρίων  διαρκείας, εξαντλώντας τα όλα, το καλοκαίρι που θα μας έρθει.Ο ΠΑΟΚ είναι ένα σωματείο με 3.000.000 κόσμο, 1.500.000 στην  Ελλάδα Και 1.500.000 στο εξωτερικό.

Και αυτό το πράγμα πιστεύουμε ότι μπορεί να το  εκμεταλευτεί η ΠΑΕ, να έρθει δηλαδή σε επαφή και επικοινωνία  γενικά με τα αδέλφια  μας σε όλο τον κόσμο. Και αν στην Ελλάδα  η κατάσταση είναι σε πτώχευση, δεν συμβαίνει το ίδιο  στις χώρες: Γερμανία, Ελβετία, Σουηδία, Αγγλία, Κύπρος, ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία  όπου το βιοτικό επίπεδο  είναι μεγαλύτερο από της Ελλάδος, Αυτό  σημαίνει ότι μπορούμε να αγοράζουν μαζικά εισιτήρια  διαρκείας, Αυτό σημαίνει για την  ΠΑΕ 7.000.000-8.000.000 Ευρώ μόνο από εισιτήρια διαρκείας. Τυχόν απορίες που  θα έχουν πολλοί  π.χ  για ποίο λόγο να αγοράσουν  διαρκείας το καλοκαίρι, αφού θα έρθουν στην Τούμπα μόνο για ένα ματς
...........Θα υπάρξουν πολλοί που θα πάρουν και θα το δώσουν σε φίλο, συγγενή  κ.τ.λ. ή ακόμα και δεν το δώσουν σημασία έχει ότι ενισχύουν και βοηθάνε με κάθε τρόπο τον ΠΑΟΚ. Μετά τιμής Μπάμπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD