Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Αναζητώντας την χαμένη ενότητα

ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΑΚΑΛΕΑ
Το πρώτο διοικητικό συμβούλιο επί προεδρίας Βρύζα αναμενόταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και, όπως αποδείχτηκε, όχι άδικα, καθώς έβγαλε αρκετές ειδήσεις. Η πλέον σημαντική δεν είναι άλλη από την αλλαγή πλεύσης στον επικοινωνιακό τομέα με ένα και μόνο στόχο: την ανεύρεση της χαμένης ενότητας.


Σε ένα ξέσπασμά του στην τελευταία συνέντευξη Τύπου ο Θοδωρής Ζαγοράκης εξέφρασε την απορία «πού πήγε η «κλα» που είχαμε το πρώτο καιρό;». Και το μεγάλο ερωτηματικό είναι το αν αυτό το συναίσθημα μπορεί εκ νέου να οικοδομηθεί ανάμεσα σε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ.
Ο Ζήσης Βρύζας γνωρίζει καλά ότι ένας από τους λόγους που ο κόμπος έφτασε στο χτένι ήταν και ο τρόπος με τον οποίο η διοίκηση είχε επιλέξει να επικοινωνεί με την πλατιά μάζα του κόσμου, που άπαντες τον αποκαλούν επενδυτή, αλλά πολλές φορές δεν του έχουν φερθεί με τη δέουσα προσοχή.
Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα -δεν αποκλείεται αυτό να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, που είναι και η μόνη κενή του Φεβρουαρίου, αφού ακολουθούν τα δυο παιχνίδια με αντίπαλο την Ουντινέζε για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ- ο Ζήσης Βρύζας μαζί με την υπόλοιπη διοίκηση αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του Τύπου, έτσι ώστε να αναλύσει το οικονομικό και αγωνιστικό πλάνο που θα ακολουθηθεί προκειμένου ο Π.Α.Ο.Κ. να εναρμονιστεί πλήρως με τα δεδομένα του financial fair play και να έχει δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Μια τέτοια κίνηση θα είναι η συνέχεια της συνέντευξης Τύπου που είχε δοθεί στις 30 Δεκεμβρίου, όταν και οι Βρύζας και Κωνσταντινίδης ουσιαστικά ανακοίνωσαν την πώληση του Βιεϊρίνια και την αποδέσμευση του Κοντρέρας, που αποτέλεσαν το πρώτο μέτρο της εποχής σκληρής λιτότητας στον Π.Α.Ο.Κ.
Αυτό που θέλει να κάνει ο Βρύζας είναι να συμπεριφερθεί στους φιλάθλους ως επενδυτές. Να τους ανοίξει, δηλαδή, όλα τα χαρτιά όσον αφορά το οικονομικό, να τους εξηγήσει ποιο είναι το πλάνο της νυν διοίκησης για την έξοδο από την κρίση και βάσει αυτού να τους ζητήσει (για μια ακόμα φορά) να «επενδύσουν» στην ομάδα, δίνοντάς της χρήματα και εμπιστοσύνη.
Και ένα πρώτο μέτρο είναι η συχνότερη «επαφή» μέσω τέτοιων κινήσεων με τους φιλάθλους, κάτι που δεν γινόταν επι Ζαγοράκη όταν οι συνεντεύξεις Τύπου ήταν δύο το χρόνο. Στο μεταξύ χθες πήραν σάρκα και οστά και κάποιες από τις αποφάσεις που είχαν παρθεί πριν από την αποχώρηση Ζαγοράκη και οι οποίες είχαν ανακοινωθεί στην τελευταία συνέντευξη Τύπου του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.
Αφορούν την εξεύρεση -μέσω προκήρυξης- ενός οικονομικού και ενός εμπορικού διευθυντή, αλλά και την ανεύρεση εταιρείας που θα κινηθεί για την εύρεση χορηγικών πακέτων στο εξωτερικό.

Από paokpanoapola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD