Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Και τώρα Ουντινέζε

Μετά από καιρό είδαμε επιτέλους τον Π.Α.Ο.Κ. που θέλουμε. Έναν Π.Α.Ο.Κ. ο οποίος αγωνίστηκε ως μεγάλη ομάδα καθαρίζοντας το παιχνίδι απ' το πρώτο μισάωρο και παράλληλα στο δεύτερο έκανε συντήρηση εν' όψει του μεγάλου παιχνιδιού στην Ιταλία κόντρα στην Ουντινέζε στο Φρίουλι

Στα μάτια μου, το χθεσινό παιχνίδι φάνταζε ως το πιο εύκολο από μια σειρά πέντε αγώνων μέσα σε 2 βδομάδες για τον Δικέφαλο. Γι' αυτό απαιτούνταν και νίκη με καλή εμφάνιση διότι η καλή αρχή είναι το ήμισυ του παντός και επίσης οι παίκτες του Μπόλονο έπρεπε να φτιάξουν καλή ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια. Και η ομάδα το πέτυχε και με το παραπάνω.

Κάθε παιχνίδι κόντρα στον Ο.Φ.Η. είναι γιορτή. Άλλωστε οι καλές σχέσεις που έχουν οι οπαδοί των δύο ομάδων βοήθησαν ώστε το κλίμα να είναι εξαιρετικό σε κάθε μεταξύ τους συνάντηση. Η βράβευση πριν απ' την έναρξη του ματς το μαρτυράει άλλωστε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Μπόλονι ξεκούρασε τον Γεωργιάδη όπως αναμενόταν αλλά όχι και τον Λίνο ενώ ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία του Γιάννου στην εντεκάδα. Ο μικρός αγωνίστηκε πρώτη φορά βασικός και ξεδίπλωσε το δολοφονικό του ένστικτο δύο φορές δείχνοντας έτσι στον Ρουμάνο τεχνικό πως μπορεί να τον υπολογίζει για την συνέχεια.

Επίσης, ο Δικέφαλος κέρδισε και για έναν ακόμα απλό λόγο. Έλεγξε το χόρο του κέντρου. Ευτυχίσαμε να έχουμε Φωτάκη και Γκαρσία σε καλή μέρα ενώ έκπληξη ήταν και η πολύ καλή εμφάνιση του-ντεφορμέ εδώ και πολύ καιρό- Βλάνταν Ίβιτς και έτσι δεν έδωσε δικαιώματα να απειληθεί  η εστία του σταθερού σήμερα Κρέσιτς(ειδικά στο πρώτο μέρος). Απ' την στιγμή όμως που η ομάδα κουράστηκε ο Κροάτης τερματοφύλακας ήταν εκεί για να σώσει την ομάδα και να κρατήσει το υπέρ μας σκορ.

Συνοψίζοντας, ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια των υποχρεώσεών μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Στα δύσκολα δείχνουμε χαρακτήρα και μέταλλο, πράγμα πολύ σημαντικό.

Και τώρα Ευρώπη. Ασπρόμαυρα γούστα θα βγάλουμε και πάλι....

Μέσα σε όλα δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στην κατάσταση που βρίσκεται η χώρα. Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι για όλους εμάς όμως κάποιων το αυτί δεν ιδρώνει. Σήμερα, είναι μια πολύ σημαντική μέρα για το μέλλον όλων μας γι' αυτό πρέπει να κινητοποιηθούμε ΟΛΟΙ

Υ.Γ. Να καεί να καεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD