Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Η ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Καλησπέρα σας. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ και νωρίς το απόγευμα ταξιδεύει στην Ήπειρο. Χθες έγραψα πώς οι παίκτες του ΠΑΟΚ καλό θα ήταν να αντιμετωπίσουν τον αγώνα με την νοοτροπία ότι παίζουν με την... Σουόνσι και σε αρκετούς από εσάς άρεσε αυτή η ατάκα...

Όπως και να έχει αύριο θα πρέπει όλοι να δουν τον αγώνα αυτό σαν μια χρυσή ευκαιρία για να μπορέσει η ομάδα να ανακάμψει και στο πρωτάθλημα. Δε θέλω να το κουράσω αλλά έχω την εντύπωση πως πολύ σεβασμό και αξία έχουμε δώσει αυτές τις μέρες στον ΠΑΣ. Όταν είσαι μεγάλη ομάδα, όταν έχεις καταλάβει πώς αρκετούς βαθμούς έχεις σπαταλήσει στο πρωτάθλημα και όταν προέρχεται από μια νίκη που συζητήθηκε από το ένα άκρο της γης ως το άλλο, τότε πηγαίνεις, παίζεις ποδόσφαιρο και κερδίζεις!
Ναι συμφωνώ πώς αν ο ΠΑΣ παίξει με δέκα παίκτες στην άμυνα και σε ένα γήπεδο χωράφι, τότε τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο θέλουμε να τα παρουσιάσουμε. Όμως αν μπεις δυνατά και αποφασισμένα και έχεις πάρεις απόφαση πως δεν γυρίζεις πίσω στη Θεσσαλονίκη χωρίς την νίκη τότε μπορείς να τα καταφέρεις. Στο Λονδίνο ο ΠΑΟΚ έδειξε καλά στοιχεία και επιθετικά και νομίζω ότι αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί αύριο ο Μπόλονι.
Η απουσία του Κοντρέρας για τον επόμενο μήνα είναι σημαντική αλλά νομίζω ότι σε ματς τέτοια όπως με τον ΠΑΣ δεν είναι και η καθοριστική που μπορεί να στοιχίσει. Υπάρχει ο Τσιρίλο υπάρχει και ο Μπαλάφας, έχω την αίσθηση ότι δεν χρειάζεται να σταθούμε περισσότερο σε αυτή την απουσία. Σε ότι αφορά το κενό του Βιεϊρίνια; Ναι θα λείψει, αλλά είδα έναν Γεωργιάδη να κάνει "παπάδες" από την αριστερή πλευρά όπου αγωνίστηκε για πρώτη φορά και αν επαναλάβει μια παρόμοια εμφάνιση μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.
Η ουσία είναι μια: ο Μπόλονι όπως έδειξε και στην πρωινή προπόνηση δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πειραματισμούς δηλαδή να αλλάξει την ενδεκάδα επειδή έπαιξε πριν από μερικές ώρες στο Λονδίνο η ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι και ο ίδιος κατάλαβε και ίσως πήρε και το μήνυμα από τη διοίκηση πώς πρέπει να κοιτάξει το αποτέλεσμα στην παρούσα φάση και αυτό θα επιδιώξει και αύριο. Και είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου να κάνει ένα σερί νικών για να βελτιώσει την βαθμολογική του θέση. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει τέσσερις σερί νίκες μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου έτσι ώστε να θέσει τις βάσεις για ένα... ντεμαράζ στον δεύτερο γύρο και σε μια πορεία πρωταθλητισμού που θα του επιτρέψει αφενός να εξασφαλίσει θέση στα πλέι οφ αλλά και με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία. Καλησπέρα σας!


betboss.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD