Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΙΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ


Ποιος θα το φανταζόταν με την έναρξη του πρωταθλήματος και έχοντας μάλιστα μόνο τον Ολυμπιακό εκτός έδρας στον πρώτο γύρο ότι ο ΠΑΟΚ θα ήταν αυτή τη στιγμή στους 16 βαθμούς έχοντας δηλαδή χάσει 20 βαθμούς απ' αυτούς που συνολικά θα είχε πάρει!
Νομίζω ότι ο Μπόλονι πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, πριν βγουν στην φισούνα οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει  να τους δείξει για μια ακόμη φορά την βαθμολογία και να τους πει ότι ο Ζουέλα, ο Μακρής, ο Νάστος και ο Αναστασάκος μαζί με τους άλλους παίκτες του Ατρόμητου, βρίσκονται στην Τούμπα πεπεισμένοι ότι μπορούν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα...

Φυσικά και δεν τους κακίζω όπως και τον Δώνη αφού ο ίδιος ο ΠΑΟΚ τους έδωσε το δικαίωμα να ελπίζουν. Όταν έχεις χάσει βαθμούς από τον ΟΦΗ, την Κέρκυρα, όταν έχεις μόλις μια εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, τότε μπορεί κάθε ομάδα να ελπίζει σε κάτι καλό όταν βρίσκεται αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ!

Καιρός λοιπόν να μιλήσει ο εγωισμός των ποδοσφαιριστών αλλά και το αίσθημα της... επιβίωσης! Γιατί όπως και να το κάνουμε δεν πρέπει να χαθεί άλλος βαθμός στην Τούμπα αν ο Δικέφαλος θέλει και του χρόνου να βγάλει γούστα ανάλογα με αυτά που έβγαλε στο Λονδίνο, στο Καζάν, στο Δουβλίνο. Γιατί αν δεν κερδίσει σήμερα ο ΠΑΟΚ μάλλον θα πρέπει να αρχίζουμε να συζητάμε για τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη ως τον μεγαλύτερο στο πρωτάθλημα κάτι δηλαδή που στην αρχή της σεζόν τον θεωρούσαμε δεδομένο.
Σε ότι αφορά την αποστολή του ΠΑΟΚ νομίζω ότι χθες είχαμε δυο ειδήσεις λίγο πολύ αναμενόμενες και αναφέρομαι στον Σπαντάσιο και στον Λεονάρντο που αποκλείστηκαν από τον Μπόλονι.
Δυο μέρες μετά το τετ α τετ που είχε με τον ποδοσφαιριστή, ο Λάσλο Μπόλονι ουσιαστικά έδειξε την έξοδο στον Σπαντάσιο αφού για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος τον απέκλεισε από την αποστολή χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Ο Βραζιλιάνος όπως όλα δείχνουν διανύει τις τελευταίες μέρες του στην Τούμπα ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αφού πήρε το μήνυμα πώς δεν τον υπολογίζει ο Μπόλονι κάτι άλλωστε που του το είπε ξεκάθαρα προχθές τονίζοντας ότι δεν είναι από τις πρώτες επιλογές. Αυτό που μένει να φανεί είναι αν πράγματι ο ποδοσφαιριστής θα κάνει πράξη αυτό που έχει πει σε ρουμανικά ΜΜΕ, θα ζητήσει δηλαδή να λύσει το συμβόλαιο του και να επιστρέψει στην Ρουμανία, διευκολύνοντας αφάνταστα και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη στιγμή που δε θα χρειαστεί να του δώσει αποζημίωση για να αποχωρήσει.
Άλλος ένας ποδοσφαιριστής που όλα δείχνουν ότι δε θα συνεχίσει και μετά το τέλος του μήνα στον ΠΑΟΚ είναι ο Λεονάρντο. Ο παίκτης δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του και φαίνεται πώς αυτό το διάστημα δοκιμής (ήταν οι ελάχιστες οι απολαβές του) δεν έπεισε τον Μπόλονι αλλά και τους διοικούντες. Ουσιαστικά όμως επρόκειτο για μια "αναίμακτη" οικονομικά επιλογή αφού δεν στοίχισε πολλά χρήματα στον ΠΑΟΚ όπως και δεν τον δέσμευσε με ένα μεγάλο χρονικά συμβόλαιο.
Δυο αποχωρήσεις που αγωνιστικά δεν θα "πονέσουν" τον ΠΑΟΚ. Ελπίζουμε και οικονομικά στην περίπτωση του Σπαντάσιο να μην "πονέσει". Καλημέρα σας!
από betboss.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD