Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Ο Γκαρσία είναι ο μισός ΠΑΟΚ δυστυχώς

Ο Γιώργος Καραγιάννης συγκρίνοντας τα παιχνίδια με την Τότεναμ και με τα Γιάννινα φτάνει στο συμπέρασμα πως ο Γκαρσία είναι ο μισός Π.Α.Ο.Κ.! Αυτό βέβαια, το ότι πλέον όλοι το αναγνωρίζουν είναι η πιο ηχηρή σφαλιάρα όλων αυτών που ήθελαν και προσπάθησαν να τον διώξουν, αλλά δεν το κατάφεραν διότι δεν το επέτρεψαν μερικά άτομα που ανέλαβαν δράση εκείνες τις ημέρες (αν προτρέξει κάποιος σε εκείνες τις ημέρες, θα βγάλει κάποια συμπεράσματα).
Αναλυτικά το άρθρο...

"Η μέτρια εμφάνισή του Πάμπλο Γκαρσία στα Γιάννινα αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη πως η δική του απόδοση επηρεάζει όσο κανενός άλλου τη συνολική παρουσία της ομάδας του.


Στο Λονδίνο ο Πάμπλο Γκαρσία φανέρωσε τα απίστευτα ποδοσφαιρικά του προσόντα και πήρε από το χέρι τον ΠΑΟΚ για να τον οδηγήσει στη μεγάλη νίκη επί της Τότεναμ και την πρόκριση.

Στα Γιάννινα ήταν πάλι αυτός που τον κράτησε στη μετριότητα, όχι φυσικά γιατί το ήθελε αλλά γιατί είναι η μισή ομάδα. Και στους Ζωσιμάδες η... μισή ομάδα δεν έπαιξε καλά...

Ο καλός Γκαρσία

Τα παραδειγματα είναι πολύ πρόσφατα. Ο Γκαρσία ήταν στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν σε εξαιρετική κατάσταση. Φανερά ξεκούραστος και ήρεμος, κατάφερε να ηγηθεί της προσπάθειας του ΠΑΟΚ παρά τις πολλές δυσκολίες που υπήρξαν. Απέναντι σε τρομερά ποιοτικούς αντιπάλους σε και σε συνθήκες μεγάλης πίεσης,  οργάνωσε άψογα το παιχνίδι της ομάδας του, έκανε ελάχιστα λάθη στις μεταβιβάσεις του, έδωσε την εκπληκτική πάσα στον Γεωργιάδη στη φάση του δεύτερου γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησε τα μέγιστα ανασταλτικά.

Ο κακός Γκαρσία

Το άλλο πρόσωπο του Γκαρσία είδαμε εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ουρουγουανός όντας φανερά κουρασμένος και καλούμενος να αγωνιστεί σ' έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο, δεν κατάφερε να βοηθήσει όσο η αξία του επιβάλει. Έκανε αρκετά λάθη, έχασε μονομαχίες από τους πιο φρέσκους αντπάλους του, μέχρι και που γλίστρησε δύο φορές στο πρώτο δεκάλεπτο επηρασμένος από την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Χωρίς τον πραγματικό Γκαρσία ο ΠΑΟΚ αδυνατούσε να οργανώσει σωστά το παιχνίδι του. Δεν μπορούσε με τίποτε να είναι πραγματικός ΠΑΟΚ...

Η θυσία

Ο Λάσλο Μπόλονι, όμως, γνωρίζει πως αυτό είναι ένα πρόβλημα που συνεχώς θα βρίσκει μπροστά του και η λογική λέει πως θα πρέπει αναγκαστικά να επιλέξει αγώνες που θα χρησιμοποιήσει τον Πάμπλο Γκαρσία. Να κάνει θυσίες αν και φαίνεται να γνωρίζει πως δεν έχει στη διάθεσή του τον παίκτη που μπορεί να τον αντικαταστήσει, για να τον έχει φρέσκο στα μεγάλα παιχνίδια".


Συμπέρασμα δικό μας...
Yγ: Αυτό δείχνει και τον προγραμματισμό που έγινε (;;;;;) στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους ως προς την κάλυψη θέσεων ανάλογα με τις ηλικίες και τα συμβόλαια που λήγουν!

από Ο Π.Α.Ο.Κ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD