Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ, ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον πολύ επικίνδυνο Ατρόμητο στην Τούμπα και γνωρίζει πως πρέπει να κάνει πολλά μέσα στο γήπεδο για να φτάσει στη νίκη. Ποια είναι τα πέντε "κλειδιά" που θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα...



Περιθώρια για νέα γκέλα δεν υπάρχει μιας και ο ΠΑΟΚ ήδη έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία. Ως εκ τούτου ο "Δικέφαλος" θέλει μόνο την νίκη στο σαββατιάτικο (10/12) παιχνίδι με τον Ατρόμητο, για το οποίο υπάρχουν συγκεκριμένα "κλειδιά" για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ποια είναι αυτά;

Η αντιμετώπιση του Μήτρογλου
Ο νεαρός επιθετικός του Ατρομήτου αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα του και λογικό είναι η εξουδετέρωσή του να αποτελεί κλειδί της επιτυχίας του ΠΑΟΚ. Έχει πετύχει έξι γκολ (τα μισά της ομάδας του) και είναι πολύ ικανός με την μπάλα στα πόδια αλλά και στον αέρα.
Η μάχη στη μεσαία γραμμή
Ο Ατρόμητος είναι ομάδα που προσπαθεί να επιβάλει το ρυθμό της στη μάχη του κέντρου και να εκμεταλλευτεί με την ταχύτητά του από τα άκρα τα κενά στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Αν ο Πάμπλο Γκαρσία και τα άλλα χαφ του Δικεφάλου κερδίσουν τη μάχη στο χώρο του κέντρου, δώσουν το τέμπο που θέλουν και οργανώσουν σε ικανοποιητικό βαθμό το επιθετικό παιχνίδι, τότε τα πράγματα λογικό είναι να γίνουν πιο εύκολα.
Η άμυνα στον αέρα
Ο Ατρόμητος είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα στα στημένα. Έχει εξαιρετικούς εκτελεστές κόρνερ και φάουλ και κυρίως πολύ ψηλούς και δυνατούς παίκτες για να τα εκμεταλλευτούν. Κάτι που σημαίνει πως οι κεντρικοί αμυντικοί του ΠΑΟΚ θα πρέπει να εμφανιστούν πολύ καλύτεροι από τον αγώνα τους κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Η παρουσία των άκρων
Ο Γιώργος Δώνης αρέσκεται να παίζει με γρήγορους ακραίους παίκτες και στον Ατρόμητο τους έχει βρει φέτος. Παίζει καλά στην αντεπίθεση και ο Επστάιν κυρίως δημιουργεί πολλά προβλήματα σε αντιπάλους όπως ο ΠΑΟΚ που θέλουν να πιέσουν ψηλά και να επιτίτενται συνέχεια. Παράλληλα ο Δικέφαλος θα πρέπει να εκμεταλλευτεί και τους δικούς του ακραίους που οφείλουν και να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τους αντιπάλους τους αλλά και να φανούν χρήσιμοι επιθετικά για την ομάδα τους.
Η αποτελεσματικότητα των παικτών του ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην Τούμπα όταν δεν κατάφερνε να βρει γρήγορα το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Η πίεση και το άγχος αυξανόταν και μαζί τα προβλήματα να διεμβολίσει την αντίπαλη κλειστή άμυνα. Γι’ αυτό και ήρθαν οι λευκές ισοπαλίες με ΟΦΗ και Κέρκυρα.

από olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD