Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Τους εξέθεσε ο Μπόλονι...

Στις 8 Νοεμβρίου σε τούτη εδώ τη γωνιά είχα καταθέσει την εκτίμηση ότι το πρόβλημα του Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι αγωνιστικό, αλλά διοικητικό-οικονομικό. Εξακολουθώ να επιμένω και αυτό αποδεικνύεται από τα γεγονότα.
Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή τα πράγματα διότι σε αυτή τη χώρα ξεχνάμε πολύ εύκολα και όποιος ασκεί κριτική είναι εχθρός ενώ όποιος ανήκει στην ομάδα των `'χαϊδεύουμε αφτιά `' και στην ομάδα των οπαδών-δημοσιογράφων είναι φίλος και αδελφός. Ας είναι.





Λοιπόν, ο Μπόλονι τους εξέθεσε. Εξέθεσε την γνωστή ομάδα που είναι φίλα προσκείμενη στους εκάστοτε προέδρους και που έχει μπερδέψει τα οπαδικά αισθήματα με τον επαγγελματισμό και την αμεροληψία. Τον Ρουμάνο τον είχαν τελειωμένο και έτοιμο για απόλυση. Και εκείνος οδήγησε τον Π.Α.Ο.Κ. σε μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του. Χωρίς Βιειρίνια, χωρίς στήριξη από κανένα, με δέκα παίκτες και με μέτριο διαιτητή. Αλλά ας κάνουμε ταμείο πρώτα. Λοιπόν:

Μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα οι…προεδρικοί που υπερασπίζονται τα συμφέροντα του Π.Α.Ο.Κ.(Έτσι το λέμε τώρα για να ταΐζουμε κουτόχορτο τον κόσμο) ξέσκισαν τον Ρουμάνο προπονητή και στην ουσία τον είχα τελειώσει. Όχι από μόνοι τους βέβαια. Το είχα επισημάνει και στην στήλη `'Panoramix'' της εφημερίδας Goal, αλλά και στην εκπομπή του Real FM Θεσσαλονίκης.
Ότι το πρόβλημα του Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι αγωνιστικό και πως για να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος από ένα πρόβλημα που καίει πολλούς(ο νοών νοείτω) αναζητούν ένα εξιλαστήριο θύμα και το βρήκαν στο πρόσωπο του Μπόλονι. Και για του λόγου και της άποψης το αληθές σας αναφέρω τι υποστήριζαν μετά το ματς με την Κέρκυρα σε διαδίκτυο 24ωρης ενημέρωσης, σε ραδιόφωνο που νομίζουν ότι είναι αυθεντικοί(ευτυχώς που δεν το διατυμπανίζουν κιόλας)και σε εφημερίδες. Διαβάστε:
@`'Ο Φωτάκης έγινε δεξιός μπακ,(Προφανώς ήθελαν να τονίσουν πως έπρεπε να παίξει αριστερός μπακ όπως με την Τότεναμ μετά την αποβολή του Σταφυλίδη όπου διέπρεψε)ο Μπόλονι μάλλον κοουτσάρει άλλη ομάδα, ο Π.Α.Ο.Κ. είναι άρρωστος βαθιά και μπερδεμένος''
@΄΄Το παιχνίδι του Π.Α.Ο.Κ. είναι πλέον προβλέψιμο και απαράδεκτο. Ο Π.Α.Ο.Κ. παίζει με τακτική της δεκαετίας του 50 με γιόμες και αλλοπρόσαλλα συστήματα.''
@΄΄Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν έχει καμία τύχη όταν αυτός ο προπονητής βάζει τον Αθανασιάδη δεξί χαφ και τον Κοντρέρας αμυντικό χαφ''
@`'Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι πλέον μια ξενερωμένη ομάδα''
@ `'Ο Μπόλονι να μας πει τελικά τι θέλει, σε ποια ομάδα είναι και που σταματούν τα άλλοθι''
Όλοι αυτοί λοιπόν, που τόσο καιρό έχει γίνει σάλος με τον οικονομικό έλεγχο και το πόρισμα δεν έχουν βγάλει άχνα.Ίσως επειδή δεν γνωρίζουν,ίσως επειδή δεν ήθελαν να χάσουν την εύνοια του προέδρου ή ίσως είναι τόσο νοήμονες που έχουν κάπποιο λόγο, τον οποίο δεν μπορώ να καταλάβω. Και ασχολούνται με το τι καιρό θα κάνει στην Μαδασκάρη, εάν είναι άδικο που ο Ηρακλής παίζει στο περιφερειακό πρωτάθλημα και εάν ο Καλόπουλος επιστρέψει καλώς η κακώς στην διαιτησία.
Σήμερα και αύριο πιθανόν να σχολιάζουν για την μεγαλύτερη από το έπος του Χάιμπουρι νίκη(και είναι) του Π.Α.Ο.Κ.. Και φυσικά να γράφουν ύμνους για τον προπονητή που είχαν τελειωμένο από το βράδυ της Κυριακής. Και μάλιστα είχαν βρει και τον αντικαταστάτη του. Με την ευλογία της διοίκησης βέβαια.
Και τελικά ας πουν επιτέλους ποιοι λειτουργούν υγιώς, ποιοι στηρίζουν ομάδες, ποιοι λένε αλήθειες; Εκείνοι που τελείωσαν τον Μπολονι μετά το ματς με τη Κέρκυρα; Εκείνοι που όποιον μιλάει ή γράφει για διαφάνεια και για πλήρη ενημέρωση του κόσμου που ματώνει για τον Π.Α.Ο.Κ. και απαγορεύεται να τους λες ψέματα τον σκίζουν και τον λασπώνουν;
Η εκείνοι που τελειώνουν τον προπονητή με μη ορθόδοξο τρόπο, όπως τον Δερμιτζάκη και πολλούς άλλους στο παρελθόν επειδή δεν τους κάνει τα χατίρια και δεν τους παρέχει πλήρη ενημέρωση όπως ο Σταρένιος και ο Μάτσας στις ελληνικές ταινίες; Αλλά δυστυχώς έχουμε φτάσει σε σημείο να καθυβρίζουμε εκείνους που ζητούν τα υγιή και τα αυτονόητα που επιβάλλονται σε μια υγιή και αξιοπρεπή κοινωνία ρίχνοντας τους λάσπη του στιλ ότι θέλουν να φάνει τον Ζαγοράκη και τον κάθε Ζαγοράκη. Όπως ο Μόκκας. Στα 74 του χρόνια θέλει να φάει τον Ζαγοράκη.
Είναι να γελάς και να κλαις μαζί. Διότι όλους αυτούς τους ανέχονται και συνομιλούν μαζί τους. Και δεν σκέφτονται ότι αυτοί οι ίδιοι ήταν δίπλα στον Μπατατουδη, δίπλα και στον Γούμενο, δίπλα και στον Ζαγοράκη. Και μην τεθεί το αστείο ερώτημα `'Πες ονόματα''. Διότι με την ίδια ευκολία που σχολιάζουν τους πάντες, με την ίδια ευκολία γνωρίζουν, μαθαίνουν και παρακολουθούν τα γεγονότα του Π.Α.Ο.Κ. τα τελευταία χρόνια. Και εκφράζω βεβαιότητα ότι δεν τους ξεφεύγει τίποτα.



από ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω από όλα και από όλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD