Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Συνέχεια στην υπέρβαση για τον ΠΑΟΚ

Η εφετινή προσπάθεια του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ, φαίνεται ότι θα πρέπει να περάσει από συμπληγάδες και να δοκιμάζεται κάθε φορά, παιχνίδι με παιχνίδι. Μετά την παρουσία των δύο ομάδων του «Τσάμπιονς Λιγκ», της Τότεναμ και της Ρούμπιν, στον δρόμο του βρίσκεται μία ακόμη, η Ουντινέζε.

Οι Ιταλοί μπορεί να μην έχουν το κολοσσιαίο μπάτζετ των δύο άλλων, είναι σταθερά όμως στις καλύτερες ομάδες του καμπιονάτο, τα τελευταία χρόνια. Ένα δυσκολοκατάβλητο σύνολο, που τρέχει και πιέζει σε όλους τους χώρους, με παίκτες εργάτες, που εκτελούν πιστά τις εντολές του προπονητή τους. Όλους αυτούς καθοδηγεί η εμβληματική φυσιογνωμία του Ντι Νατάλε, ενός από τους κορυφαίους επιθετικούς του κάλτσιο, που μπορεί να μην έχει τύχει της προβολής άλλων συμπατριωτών του, αλλά σταθερά φορτώνει τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ.
Το γεγονός, ότι οδηγεί την κούρσα στο καμπιονάτο, δεν είναι τυχαίο. Άλλωστε από τύχη δεν βρέθηκε σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς ο νέος τρόπος διεξαγωγής των προκριματικών, την έφερε να αντιμετωπίζει την Αρσεναλ, που εκείνη την εποχή δεν είχε ακόμη παρουσιάσει δείγματα δυσλειτουργίας. Και έμεινε εκτός, μετά από δύο μάχες δυνατές, στις λεπτομέρειες, έστω και αν έχασε δυο φορές.

Ο ΠΑΟΚ καλείται λοιπόν για μία ακόμη υπέρβαση, συνέχεια των εμφανίσεων του, για να κάνει το βήμα παραπάνω και να πάει στους 16. Έργο διόλου εύκολο, όμως ο Δικέφαλος, έδειξε με την νοοτροπία και το μέταλλο, που βγάζει στο γήπεδο, ότι δεν φοβάται τα δύσκολα. Άλλωστε μέχρι τον Φεβρουάριο, αλλάζουν πολλά από τα σημερινά δεδομένα και θα έχουμε την ευκαιρία, να τα ξαναδούμε προσεκτικά.
ΥΓ1 Ο Τσιρίλο είχε μάλλον προαίσθημα και όσο περνούσε η ώρα, έλεγε ότι δεν ήθελε την Ουντινέζε. Όταν βγήκε το όνομα της στον 13ο αγώνα, νομίζω ότι ήταν σίγουρος πια, για το κακό συναπάντημα. Οι αντιδράσεις του πάντως (που δεν είδατε γιατί ο σκηνοθέτης του ΑΝΤΕΝΝΑ δεν είχε την «έμπνευση», να μας δείχνει ζωντανά, πως έβλεπαν την κλήρωση, τόσο στου Ρέντη όσο και στην Τούμπα) ήταν απολαυστικές. Μας αποκάλυψε δε, ότι δεν έχει πολλές επαφές, καθότι Ναπολιτάνος, είναι όμως «κολλητός» του Ντι Νατάλε, που κατάγεται από την ίδια περιοχή.
ΥΓ2 Το ζευγάρι πάντως έχει προϊστορία. Ο Μπάγεβιτς την απέκλεισε, 11 χρόνια πριν ανατρέποντας στην Τούμπα την ήττα στο Φρίουλι. Αλλά και πιο πρόσφατα, όταν ο Σάντσεζ μετακόμισε στην Βαρκελώνη, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ήταν ανάμεσα στα ονόματα των υποψηφίων να τον αντικαταστήσουν, αλλά τελική η φημολογούμενη πρόταση δεν έγινε.
ΥΓ3 Πρόεδρε, άσε τις κληρώσεις στον Σουντού και τους υπόλοιπους. Τι θες και τραβιέσαι, και τώρα θα λένε ότι δεν έφερες και γούρι στην ομάδα!

Από betboss.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD