Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΣΥΜΠΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ

Συγκλονίζει τον ΠΑΟΚ, συμπληρωματικό πόρισμα του ορκωτού λογιστή που έκανε τον έλεγχο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και το οποίο «καίει» άνθρωπο που συμμετείχε στο παρελθόν στο δ.σ. της ΠΑΕ αλλά και τον ίδιο τον πρόεδρο της ΠΑΕ.


Σύμφωνα με αποκάλυψη της «Μετροσπόρ» , το πόρισμα παραδόθηκε το βράδυ της Τετάρτης στον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θαν. Κατσαρή.

Το συμπληρωματικό πόρισμα αποκαλύπτει ότι σφραγίστηκαν επιταγές διευκολυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ ο ορκωτός κάνει υποδείξεις στον ΑΣ ΠΑΟΚ για το τι οφείλει να κάνει, εν όψει μάλιστα της δημοσίευσης του Ισολογισμού.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, αν οι επιταγές σφραγίστηκαν διότι η ΠΑΕ δεν έδωσε στον διευκολυντή, πρώην μέλος του δ.σ. τα χρήματα για να τις πληρώσει, ή τα χρήματα αυτά είχαν δοθεί μεν, οι δε επιταγές δεν πληρώθηκαν από αυτόν που είχε την υποχρέωση.

Όπως και να ‘χει πάντως το θέμα, με τα στοιχεία που υπάρχουν πλέον και είναι το σφράγισμα δυο επιταγών, με ασφαλείς πληροφορίες να αναφέρουν ότι κι άλλες επιταγές έχουν σφραγιστεί γιατί δεν πληρώθηκαν, ανοίγει πλέον δημόσια το κεφάλαιο της κακής οικονομικής διαχείρισης στην ΠΑΕ. Και μαζί του, ανοίγουν και οι ασκοί του Αιόλου, είτε για συνέργεια, είτε για συγκάλυψη, από τον πρόεδο της ΠΑΕ…

Ο Θ. Κατσαρής από την πλευρά του, έχει υποχρέωση να δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες και να ενημερώσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ όπως έχει υποχρέωση και όπως έχει υποσχεθεί, γιατί εδώ, δεν εμπλέκεται κανένα ΣΔΟΕ και καμία άλλη υπηρεσία.


Επίσης, ο κ. Κατσαρής έχει την υποχρέωση αν δώσει εντολή να γίνει άμεσα έλεγχος για την περίοδο 2010-2011 για να έχουμε πλήρη εικόνα για τα οικονομικά της ΠΑΕ και τις επιταγές των 800 χιλιάδων που ήταν να πληρωθούν το διάστημα αυτό.

από difernews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD