Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΞΕΣΠΑΣΕ Ο ΜΠΟΛΟΝΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ...

   
      Εχθές μετά το παιχνίδι ο Λάζλο Μπόλονι εμφανίστηκε χαρούμενος για την επιτυχία της ομάδας του, ωστόσο προς το τέλος της συνέντευξης τύπου του ξέσπασε για την κακή οργάνωση του ελληνικού πρωταθλήματος και για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είχε παιχνίδι την Πέμπτη και θα ξαναπαίξει την Κυριακή με αντίπαλο τον Άρη..!
   Η συνέντευξη του Λάζλο Μπόλονι, που αξίζει να διαβάσετε :

Ξεκίνησε :"Είμαι χαρούμενος για την νίκη. Είναι σημαντικό που έχουμε πέντε βαθμούς. Αν θέλαμε να κυνηγήσουμε την πρόκριση έπρεπε να πάρουμε την νίκη και το κάναμε. Ήμουν αγχωμένος στον πάγκο γιατί ενώ είχαμε την κατοχή και καλές ενέργειες, είχαμε τις ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίτερα. Πρέπει να τελειώνουμε αυτές τις στιγμές γιατί αυτές κάνουν την διαφορά".


Πρόσθεσε:"Είμαι ευχαριστημένος γιατί για μια ακόμη φορά είχαμε προβλήματα στην διάρκεια του ματς και ακόμη μια φορά πρέπει να πω πως στην έδρα μας ακόμη κι αν δεν είμαστε επιθετικοί, είμαστε μια ομάδα fair play. Πρέπει να χρησιμοποιούμε την επιθετικότητά μας για να τελειώνουμε τα παιχνίδια και με αυτό τον τρόπο θα είμαι εγώ χαρούμενος".

Για τον αν υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα στο σκοράρισμα και πόσο το γκολ που πέτυχε ο Βιειρίνια τον βοήθησε: "Πάντα για έναν επιθετικό είναι σημαντικό να σκοράρει. Πρέπει να είσαι δυνατός πνευματικά γιατί έχεις την ευθύνη του πιο δύσκολου πράγματος στο ποδόσφαιρο, δηλαδή να βάλει το γκολ". 

Για το γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ: "Το γεγονός πως δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση με προβληματίζει. Έκανε ένα λάθος ο Τσιρίλο αλλά το θέμα είναι πως στην ζώνη δεν πρέπει να κάνεις φάουλ. Ίσως γι' αυτό φταίει και ο Σνάουτσνερ".

Για το παιχνίδι με τον Αρη: "Δεν έχω πρόβλημα με την φιλοσοφία. Εγώ προετοιμάζω την ομάδα μου αλλά θέλω να μιλήσω για κάτι άλλο. Θέλω να μιλήσω όμως για την ηλιθιότητα της Ομοσπονδίας που δεν έχει πάρει απόφαση 3 μήνες, που υπάρχουν ομάδες που έχουν παίξει 14 ματς και άλλες μόνο 3. Έχουμε παίκτες στον πάγκο που δεν ξέρουμε αν μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε γιατί δεν ξέρουμε αν είναι διαθέσιμοι. Δεν προστατεύει τις ομάδες της η Ομοσπονδία. Γιατί να μην μπορούμε να παίξουμε την Δευτέρα; Γιατί σε όλη την Ευρώπη να παίζουμε Παρασκευή και Δευτέρα και αυτό να μην γίνεται εδώ; Δεν είναι φυσιολογικό αυτό. 

Το ξέσπασμα του Μπόλονι :
Μερικές φορές ένα ματς το αντέχεις. Πήγαμε στην Ρουμπίν, παίξαμε, γυρίσαμε εδώ στις 7 και πέσαμε για ύπνο στις 9 το πρωί. Και μετά από κάποιες ώρες παίξαμε ένα άλλο παιχνίδι. Μια φορά αυτό να γίνει το καταλαβαίνω, αλλά να γίνεται συνέχεια όχι. Γιατί δεν μας προστατεύουν; Ο Ολυμπιακός εντάξει είναι η καλύτερη ομάδα, αλλά τα πράγματα είναι καλύτερα γι' αυτούς. Αυτοί έχουν πάντα 4 μέρες να ξεκουραστούν. Ο Κλάους σε τρεις μέρες θα είναι έτοιμος, σε δύο δεν ξέρω. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Ομοσπονδία δεν προστατεύει την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Και δεν μπορώ να καταλάβω συνέχεια ντέρμπι, ντέρμπι, ντέρμπι... ζαμάν φου". Κάπου εκεί ο Μπόλονι άρχισε να μιλάει γαλλικά και εκνευρισμένος αποχώρησε στην συνέχεια από την αίθουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD