Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ...



Κόντρα στις απουσίες και την μεγάλη κούραση ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Άρη και καλείται να πάρει τη νίκη που θα του προσφέρει πολλά περισσότερα από τους τρεις βαθμούς....

Πληγωμένος, κουρασμένος, πιθανώς ντεφορμέ αλλά περισσότερο απ' όλα αποφασισμένος να πάρει την πολύ μεγάλη νίκη. ΠΑΟΚ εναντίον Άρη (23/10, 20.30, NS1) στο "Κλ. Βικελίδης" και οι παίκτες του Λάσλο Μπόλονι θέλουν να δείξουν πως μπορούν ακόμα και στα δύσκολα να πετυχαίνουν τον στόχο τους.

Για τον "Δικέφαλο" δεν υπάρχει μόνο το εμπόδιο του Άρη. Τα προβλήματα στη στελέχωση μιας αξιόμαχης ενδεκάδας είναι πολλά λόγω των σημαντικών απουσιών παικτών όπως οι Γκαρσία, Φωτάκης, Αθανασιάδης, Λίνο ενώ και ο Κοντρέρας είναι ανέτοιμος. Παράλληλα τα συνεχόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ έχουν κουράσει τον βασικό κορμό των παικτών και αυτό έγινε φανερό στα τελευταία λεπτά των αγώνων με ΟΦΗ και Σάμροκ Ρόβερς.
Ο Λάσλο Μπόλονι θα εμπιστευτεί και πάλι τους έμπειρους παίκτες του ελπίζοντας πως θα καταφέρουν να φτάσουν σε μια νίκη που θα επαναφέρει την αισιοδοξία για την πορεία του "Δικεφάλου" στο πρωτάθλημα. Ο Χαλκιάς θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Σνάουτσνερ, στο δεξί ο Ετό και στο κέντρο της οι Τσιρίλο, Μαλεζάς με τον Κοντρέρας να διεκδικεί θέση βασικού αλλά να μην είναι ακόμα έτοιμος. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Αρίας, Λάζαρ, μπροστά τους ο Ίβιτς και τριπλέτα μπροστά ο Βιεϊρίνια αριστερά, ο Γεωργιάδης δεξιά και στην κορυφή ο Σαλπιγγίδης.
Παίζει τα... πάντα
Για τον Άρη ο σημερινός αγώνας είναι ο σημαντικότερος της χρονιάς. Πιθανή ήττα θα φέρει εξελίξεις για τον Σάκη Τσιώλη ενώ δεδομένες θα είναι και οι αντιδράσεις του κόσμου. Ο Σάκης Τσιώλης έχει καταλήξει στα πλάνα του με εκκρεμότητα τη θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης όπου ο Καστίγιο έχει μικρό προβάδισμα από τον Ακόστα.
Ο Βελλίδης θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας και η άμυνά του θα αποτελείται από τους Παπαστεριανό στο δεξί άκρο, τον Μίσελ στο αριστερό και στο κέντρο αυτής οι Ντίκο, Σανκαρέ. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Φατί και Πρίττας έχοντας μπροστά τους τον Καπετάνο με τον Ουμπίντες δεξιά του και τον Καστίγιο ή τον Ακόστα αριστερά του ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Γιάκομπ.
Ο διαιτητής
Ο Αθανάσιος Γιάχος του συνδέσμου Χίου  θα διευθύνει το ντέρμπι. Βοηθοί του θα είναι Χρήστος Σωτηρόπουλος από τον Σύνδεσμο Αχαϊας και ο Χρήστος Μαγιάνης από τον Σύνδεσμο Αρτας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτρης Κύρκος από τον Σύνδεσμο Ηπείρου και παρατηρητής ο Βασίλης Σκουφίτσας από τον Σύνδεσμο Αθηνών.
Η παράδοση
Ο Άρης έχει το προβάδισμα στην έδρα του έναντι του ΠΑΟΚ. Ο "Δικέφαλος" έχει 12 νίκες, 20 ισοπαλίες και 19 ήττες με τελευταία νίκη να έρχεται τη σεζόν 2004-2005 με 1-3.
Ο κόσμος
Στο "Βικελίδης" θα βρίσκονται μόνο οπαδοί του Άρη μετά το όχι της αστυνομίας σε παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ.

by olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD