Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΜΠΟΛΟΝΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΟΥ ΠΑΙΧΤΗ

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ παρακολούθησε το ντέρμπι της Στεάουα με την Ραπίντ για να τσεκάρει παίκτη, το όνομα του οποίου δεν γνωστοποίησε, αλλά δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από τα όσα είδε.

Μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του, ο Λάζλο Μπόλονι εξήγησε το λόγο του ταξιδιου του στην Ρουμανία: "Θα μου είναι πολύ δύσκολο να δώσω εκτίμηση στη διοίκηση για τον παίκτη που είδα, αλλά θα σας πω κάτι χωρίς να σας δώσω το όνομα του ποδοσφαιριστή. Είδα το ματς της Στεάουα με τη Ραπίντ για παίκτη που είχα ακούσει πολύ καλά πράγματα, ναι, είναι ταλαντούχος, έχει μέλλον, αλλά αυτά τα είχα δει όταν έπαιζε σε άλλη ομάδα, διότι τώρα σοκαρίστηκα με τις αδυναμίες που τον είδα από κοντά. Αναρωτιέμαι, πραγματικά, πώς οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου λένε τόσο εύκολα πολλά καλά πράγματα για ποδοσφαιριστές;"

Με τα όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός πρέπει πλέον να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να κινηθεί για την απόκτηση του παίκτη. Αυτός, όπως αναφέρουν οι Ρουμάνοι, είναι ο 26χρονος μέσος Οβίντιου Χερέα που δεν ικανοποιήσε τον Λάζλο Μπόλονι.

από NewsIT. gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD