Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΦΩΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΡΕΣΙΤΣ...



    Ο Έλληνας μέσος και ο Κροάτης τερματοφύλακας προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς αυτή την ώρα στη Νέα Μεσημβρία και θα είναι στην διάθεση του Μπόλονι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα την Τετάρτη (26/10) οι αναπληρωματικοί...

     Οι Γιώργος Φωτάκης και Ντάριο Κρέσιτς φώναξαν παρών στην σημερινή (25/10) προπόνηση του ΠΑΟΚ, η οποία διεξάγεται υπό το βλέμμα του Μπόλονι στη Νέα Μεσημβρία, και έτσι υπολογίζονται από τον Ρουμάνο για το ντέρμπι της Κυριακής (30/10) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ο Ελληνας μέσος συμμετέχει στις ασκήσεις με μπάλα με τις οποίες ξεκίνησε το πρόγραμμα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

   Οσον αφορά τους τραυματίες, Γκαρσία, Τσουκαλά, Αθανασιάδη και Λίνο ακολουθούν θεραπεία, ενώ στην προπόνηση δεν λαμβάνουν μέρος οι Μαλεζάς, Ετο, Σαλπιγγίδης, Αρίας (κάνει μασάζ με δική του πρωτοβουλία) και Βιεϊρίνια, στους οποίους δόθηκε μια ημέρα παραπάνω ρεπό, ώστε να γεμίσουν τις μπαταρίες τους αφού είναι από τους παίκτες με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
   Οι τερματοφύλακες κάνουν ξεχωριστό πρόγραμμα χρησιμοποιώντας μπάλες γυμναστικής.
   Τέλος, αύριο (26/10) το πρωί θα κάνουν προπόνηση οι βασικοί και το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι αναπληρωματικοί θα αγωνιστούν σε φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα.

by olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD