Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΟ ΧΩΡΙΣ ΚLΑUS ΚΑΙ LINO...


    Αυτό κι αν ήταν μαύρο βράδυ Παρασκευής (21/10) για τους "ασπρόμαυρους". Μόλις έμαθαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν νωρίς την ίδια ημέρα οι Άλβες Λίνο και Στέφανος Αθανασιάδης έχασαν τη χαρά που έφερε η νίκη επί των Σάμροκ Ρόβερς ένα εικοσιτετράωρο πριν.
    Συγκεκριμένα, αυτό που έδειξε η εξέταση του Λίνο είναι ότι έχει υποστεί θλάση α' βαθμού στο δικέφαλο του αριστερού του ποδιού. Αυτό σημαίνει ότι ο Βραζιλιάνος ακραίος οπισθοφύλακας του ΠΑΟΚ θα μείνει περίπου δέκα μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης.
    Σε ό,τι αφορά στον Αθανασιάδη, η εξέταση έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη κνημοπερονιαίας συνδέσμωσης και οστικό οίδημα στον αστράγαλο. Πρακτικά, αυτό συνεπάγεται ότι θα μείνει δύο με τρεις εβδομάδες εκτός έως ότου είναι σε θέση να επανέλθει σε φουλ ρυθμό.
    Οι δύο παίκτες, όπως γίνεται αντιληπτό, δεν μπορούν να υπολογίζονται από τον Λάσλο Μπόλονι στα δύο ντέρμπι που ακολουθούν για τους "ασπρόμαυρους", με τον Άρη την προσεχή Κυριακή (23/10) και τον Παναθηναϊκό την επόμενη (30/10). Βεβαίως, ειδικά για τον Αθανασιάδη ο τραυματισμός μπορεί να τον αφήσει εκτός και από το παιχνίδι με τους Σάμροκ Ρόβερς στο Δουβλίνο, στις 3/11. 

  by olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD