Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

“Πωλείται εξ ανάγκης ο Βιειρίνια”

Ο Λευτέρης Δούκας μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και τόνισε πως η πώληση Βιειρίνια  θεωρούνταν αναγκαία.

Για τον Κοντρέρας:
“Απ’ ότι ξέρω ο παίκτης  θα μιλήσει στους δημοσιογράφους. Τυπικό είναι το θέμα της αποδέσμευσης. Διαδικαστικό είναι για να συμφωνήσει και εγγράφως. Πάντως δεν το έχουμε δει ξανά στον ΠΑΟΚ… Δηλαδή να φεύγει ένας τέτοιος μεγάλος παίκτης ως φίλος από τον ΠΑΟΚ”.

Για την πώληση του Βιεϊρίνια:
“Πωλείται εξ ανάγκης διότι όταν ανέλαβε αυτή η διοίκηση τον ΠΑΟΚ, ανέλαβε μια χρεωμένη ομάδα. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης μίλησε και στη συνέντευξη Τύπου του περασμένου καλοκαιριού αλλά και στην πρόσφατη για το γιατί έφθασε η ομάδα σε αυτό το σημείο. Κουβαλούσε 9.4 εκ. ευρώ ληξιπρόθεσμα χρέη το 2007, το καλοκαίρι. Τον πρώτο και δεύτερο χρόνο οι ισολογισμοί ήταν θετικοί, τον τρίτο χρόνο μπήκε μέσα και το καλοκαίρι του 2011 ανακοινώθηκε μείωση του μπάτζετ, μια κι η ΟΥΕΦΑ αναγκάζει τις ομάδες να λειτουργήσουν περισσότερο σαν εταιρίες και λιγότεροι σαν ποδοσφαιρικοί σύλλογοι. Επίσης απαντώ στο λόγο της πώλησης με τη δραματική μείωση των εισιτηρίων, σε σχέση με αυτά που έχουν προϋπολογιστεί. Και ο ΠΑΟΚ πονάει περισσότερο, μια και δεν έχει επενδυτή, παρά μόνο τον κόσμο του”.
Σχετικά με το financial fair play:
“Πρώτος στόχος είναι να μειωθεί το μπάτζετ, μετά να βρεθεί το ρευστό για να πληρωθεί μέρος των ληξιπρόθεσμων χρεών για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να δείξει σημάδια βελτίωσης στην ΟΥΕΦΑ. Από τη στιγμή που επίκεινται τα παιχνίδια με την Ουντινέζε, στις 10 Ιανουαρίου ενδεχομένως και λίγο αργότερα θα ελεγχθεί ο ΠΑΟΚ από την ΟΥΕΦΑ. Ο ΠΑΟΚ έχει το μεγάλο πρόβλημα γιατί αυτός συνεχίζει να παίζει στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Η ΑΕΚ θα είχε το ίδιο πρόβλημα, αν συνέχιζε στο Γιουρόπα Λιγκ. Κάθε δύο μήνες ο ΠΑΟΚ θα ελέγχεται από την ΟΥΕΦΑ και το κατά πόσο ακολουθεί το πλάνο που καταθέτει”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD