Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

Νέα πρόκληση των Σκοπιανών που έκαναν την κηδεία της ΕλλάδοςΟι ανοησίες ορισμένων Σκοπιανών μπορούν να προκαλέσουν ακόμη μεγαλύτερη ένταση στις σχέσεις της Ελλάδας με τη γειτονική χώρα. Αυτή τη φορά έφτασαν στο σημείο να κηδεύσουν τη χώρα μας.Γιορτάζοντας την Πρωτοχρονιά των παλαιοημερολογιτών, στην κωμόπολη Βέβτσανι διοργάνωσαν ένα πανηγύρι και στο πλαίσιο αυτού είπαν να... γελάσουν οργανώνοντας την κηδεία της Ελλάδας. Τύπωσαν κηδιόχαρτα στο οποίο έγραψαν: “Καλά νέα. Απρόσμενα, μετά από μακροχρόνια ενόχληση, μας άφησε ο αγαπητός μας γείτονας, πρώην τουρκική επαρχία - Ελλάδα ή Γιουνανιστάν ή όπως αλλιώς μπορεί να ονομαστεί - στην ηλικία των 181 χρόνων”.
Ετοίμασαν όμως και φέρετρο όπου τοποθέτησαν μια ελληνική σημαία και το έκαναν θέαμα γυρίζοντάς το σε όλους τους δρόμους. Στο τέλος το έκαψαν και το πανηγύρισαν δεόντως.


Αυτό ήταν άλλο ένα μήνυμα για τη στάση που κρατούν στη γείτονα χώρα. Τις εικόνες αυτές ας τις δουν καλά όλοι οι Έλληνες και ειδικά αυτοί που έχουν στα χέρια τους την ηγεσία κρατώντας τη στάση που πρέπει...

Από betboss.eu


1 σχόλιο:

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD