Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

''Χ''αμηλή πτήση

Όλοι ξέραμε πριν το παιχνίδι πως σήμερα η ομάδα έδινε έναν κρίσιμο, για την συνέχεια του πρωταθλήματος, αγώνα κόντρα σε μια Ξάνθη η οποία είναι απ' τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Μέτριο έως κακό το παιχνίδι, οπότε το αποτέλεσμα ήταν ενδεικτικό της σημερινής αναμέτρησης.


Πριν την έναρξη του παιχνιδιού ο Μπόλονι είχε να επιλύσει αρκετά θέματα. Οι απουσίες ήταν πολλές και έτσι προέβη σε εντεκάδα ανάγκης ώστε να διεκδικήσει το τρίτο διπλό στο πρωτάθλημα. Σε γενικές γραμμές πάντως η εντεκάδα που παρέταξε ο Ρουμάνος δεν ήταν άσχημη. Χρησιμοποίησε ότι όπλο είχε και βάση την εικόνα του πρώτου μέρους μπορούσε να πετύχει ένα τέρμα.

Στο πρώτο μέρος λοιπόν, η ομάδα σαφώς ανώτερη της Ξάνθης αναζητούσε το τέρμα που θα έβαζε τα πράγματα σε τάξη όμως η υπεροχή της ήταν φλύαρη και ανούσια και έτσι φυσιολογικά δεν μπορούσε να έρθει το πολυπόθητο γκολ. Όμως, δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά πως η ομάδα μπορούσε να δημιουργήσει σοβαρές καταστάσεις μπροστά στην εστία του Βιαβιανύ.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα καθώς οι παίχτες του Μπόλονι κινδύνεψαν αρκετές φορές καθώς η Ξάνθη μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και αναζήτησε με αξιώσεις κάποιο τέρμα. Ο Δικέφαλος όμως κρατούσε το μηδέν στην άμυνα και έδειχνε πως στα τελευταία λεπτά θα διεκδικούσε τη νίκη. Η αλλαγή του Ρομπέρ στα τελευταία λεπτά έδωσε επιπλέον ώθηση στην ομάδα όμως η ισοπαλία έμεινε ως το τέλος.

Απ' το σημερινό, άγευστο κατά τ' άλλα παιχνίδι, ξεχώρισαν κατά την άποψή μου ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο Μπρούνο Τσιρίλο και ο Απόστολος Γιάννου ενώ αρκετά θετικός ήταν και ο Λίνο. Απ' την άλλη μεριά πολύ κακό παιχνίδι για τον Φωτάκη ενώ δικαιολογημένα κακός ήταν και ο Αθανασιάδης. Και επειδή η απόδοση του Π.Α.Ο.Κ. κρίνεται σε μεγάλο βαθμό απ' την απόδοση του Ίβιτς δεν μου έκανε εντύπωση πως η ομάδα ήταν μέτρια σήμερα. Να τα λέμε όλα όμως μεγάλο μερίδιο έχει και ο Μπόλονι απόψε.

Πλέον περιμένω ενίσχυση έστω και μικρή ώστε η ομάδα να μπορέσει να μπαλώσει κάποιες, απ' τις πολλές είναι η αλήθεια, τρύπες που έχει το ρόστερ. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως πλησιάζουν και τα μεγάλα παιχνίδια με Ουντινέζε οπότε ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ!

Υ.Γ. Με τα υπόλοιπα συμβόλαια τι θα γίνει;;

Υ.Γ.1 Μοναδικός νικητής σήμερα ο κόσμος φυσικά!

(Είναι το πρώτο μου άρθρο στο απόλυτα ασπρόμαυρο blog γι' αυτό σας καλωσορίζω όλους αλάνια. Ο Δικέφαλος πάντα ψηλά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD