Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Θέμα Νιμανί

Πριν τρεις μέρες η ομάδα έδωσε φιλικό κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Κεντρικό πρόσωπο του παιχνιδιού ήταν ο Γάλλος επιθετικός Φρεντερίκ Νιμανί, ο οποίος ήρθε στη Νέα Μεσημβρία για να δοκιμαστεί απ' τον Λάσλο Μπόλονι με σκοπό να τον πείσει πως αξίζει μια ευκαιρία στο ρόστερ της ομάδας. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απ' την αρχή.

Μια ενδεχόμενη μεταγραφή του Γάλλου στράικερ ναι μεν τονώνει την επίθεση της ομάδας αλλά δεν αποσκοπεί σε κάτι. Ακόμα κι αν σήμερα ανακοινωνόταν αυτός ο παίχτης δεν θα μπάλωνε καμία απ' τις τρύπες που υπάρχουν στο ρόστερ ειδικά όταν οι Γάλλοι μιλάνε για τον Θανάση Παπάζογλου της Γαλλίας καθώς ο Νιμανί σκοράρει αραιά και που ενώ οι συχνοί τραυματισμοί αποτελούν τροχοπέδη στην εξέλιξή του ως ποδοσφαιριστής. Πριν έρθει να δοκιμαστεί αγωνιζόταν στην Μονακό η οποία πέρυσι υποβιβάστηκε στην Ligue 2 της Γαλλίας, ένα πρωτάθλημα πολύ χειρότερο ποιοτικά απ' την δική μας Super Λίγδα(ω ναι υπάρχουν και χειρότερα!). Μια τέτοια ενδεχόμενη μεταγραφή ναι μεν μπορούσε να βγει ως λαβράκι αλλά είναι άσκοπη κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Και φτάνουμε στο φιλικό με την Καλαμαριά. Ο Γάλλος επιθετικός σκοράρει όχι μία, ούτε δύο αλλά τέσσερις φορές απέναντι σε μια ομάδα η οποία αγωνίζεται δύο κατηγορίες πιο κάτω. Επειδή όμως η υπερβολή ήταν, είναι και θα είναι ανέκαθεν στο αίμα του Έλληνα, δεν άργησαν να βγαίνουν τα πρώτα συνθήματα για τον Γάλλο. Δεν μπορεί πάντως να κριθεί από ένα παιχνίδι, πόσο μάλλον όταν αυτό είναι φιλικό κόντρα σε μια ομάδα σαν τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Επιπλέον, σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Νιμανί θα πρέπει ο Παπάζογλου να δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα. Ίσως το καλοκαίρι να κουνήσει μαντήλι ο Σάκης της καρδιάς μας(sic). Άποψή μου είναι να δοθεί επιπλέον χρόνος δοκιμής στον Γάλλο και ο Σάκης να πάει δανεικός. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος πάντως πως με ομάδες όπως είναι η Κέρκυρα, ο Εργοτέλης, τα Γιάννινα, η Τρίπολη ο Γάλλος μπορεί να έχει το λεγόμενο εύκολο γκολ που τόσο λείπει φέτος. Να πω την αλήθεια ούτε θετικός είμαι ούτε αρνητικός απλά πολύ επιφυλακτικός, ειδικά με την σφιχτή οικονομική πολιτική που ακολουθεί η διοίκηση μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα. Αλλά μιας και ο προπονητής είναι ο αρμοδιότερος όλων να κρίνει τον παίχτη εγώ προσωπικά το αφήνω στην κρίση του όσο επιφυλακτικός κι αν είμαι.

Υ.Γ. Αύριο ξεκινάει μια σειρά τριών must win αγώνων μέσα σε έξι μέρες για τον Δικέφαλο. Με τρεις νίκες η ομάδα θα μείνει σταθερά μέσα στους στόχους της.

Υ.Γ.1 Μέσω ΑΣΕΠ θα κάνεις προσλήψεις Ζαγόρ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD