Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Συμφωνία με Άλεξιτς, παίρνει Κοβίλ και ακόμη έναν

Η "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Σέρβο, είναι σε καλό δρόμο για την απόκτηση του Αμερικανού και την λύση συμβολαίου του Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους. Διαβάστε λεπτομέρειες...



Οπως διέρευσε μέσα από τον ΠΑΟΚ, ακόμη και τρεις παίκτες μπορεί να αποκτήσει ο "Δικέφαλος" τις επόμενες μέρες. Οι "ασπρόμαυροι" είναι προχωρημένες επαφές με τους Ράιβον Κοβίλ και έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Μίλουτιν Αλεξιτς (με τον πρώτο υπάρχει πάντως σημείο τομής στο οικονομικό), όπως παραδέχονται στην ομάδα, υπάρχει μια πιθανότητα να είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Ικαρο Καλλιθέας (υπό προυποθέσεις φυσικά) αφού το λέτερ οφ κλίαρενς το έχει η ελληνική ομοσπονδία, αλλά θα πρέπει πρώτα να αρθεί η απαγόρευση μεταγραφών από την FIBA. 

Ο Ραζνάτοβιτς σε συζητήσεις που είχε με τον Πρέλεβιτς (ο πρώτος εκπροσωπεί τον Τομάσεβιτς) επισήμανε πως θέλει 15.000 ευρώ για το χρέος προς τον Σέρβο, ποσό που δεν είναι μικρό για τον "Δικέφαλο" που το ταμείο του είναι... άδειο. Ωστόσο επισήμως από τον "Δικέφαλο" λένε εφόσον του δοθεί ένα ποσό (εκτιμάται πως αυτό αγγίζει τις 9.000 ευρώ) θα αρθεί η απαγόρευση μεταγραφών. Από εκεί και πέρα μάλλον μοιάζει με θέμα χρόνου η αποδέσμευσή του Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους, σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Το απόγευμα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο (αναμένεται η απάντηση του Αμερικανού ατζέντη του παίκτη), για τον οποίο το πρωί συζήτησαν οι Πρέλεβιτς και Καπάζογλου (ατζέντης του Λιθουανού). Εφόσον ο τελευταίος αποτελέσει παρελθόν, ο ΠΑΟΚ θα πάει και για τρίτο σέντερ (με μικρό κόστος). 

από olaPAOK.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD