Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Αυτό είναι ματς-τελικός

Και για τον ΠΑΟΚ και για τον Ατρόμητο, η αναμέτρηση του Κυπέλλου, είναι ένας τελικός,  που θα κρίνει την επιτυχία της κάθε ομάδας στην φετινή σεζόν, σε μεγάλο ποσοστό.

Με κοινό στόχο την παρουσία στα πλέι-οφ, ο τελικός του Κυπέλλου, όπως έχει διαμορφωθεί η 8άδα, είναι ελκυστικός προορισμός και αφήνει περιθώριο για να ονειρεύονται και οι δύο έναν τίτλο. Όποιος από τους δύο, φύγει από την Τούμπα με το εισιτήριο για τους «4», θα είναι ουσιαστικά με το ένα πόδι στην φιέστα, αφού ούτε ο Αστέρας Τρίπολης, ούτε η Κέρκυρα (που είναι το ζευγάρι, που σταυρώνει μαζί τους) μπορεί να αποτελέσει σοβαρό εμπόδιο.


Με δεδομένο, ότι ακολουθούν και δύσκολες δοκιμασίες για τον ΠΑΟΚ, με συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, ίσως οι άνθρωποι του Δικεφάλου κληθούν άμεσα, να επιλέξουν να θυσιάσουν κάποιο παιχνίδι για την Σούπερ Λίγκα. Με δεδομένο ότι το ρόστερ αυτή την στιγμή, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει εύκολα, με την ίδια ποιότητα και στα τρία μέτωπα, υπάρχει το περιθώριο σε κάποια αναμέτρηση, για να αγωνιστούν περισσότεροι, από αυτούς που δεν θεωρούνται «βασικοί». Είναι πάντως «χρυσή ευκαιρία» για τον Δικέφαλο, που είναι μεγαλύτερο σαν μέγεθος ασφαλώς από τον Ατρόμητο (χωρίς να υποτιμώ τους Περιστεριώτες) να διεκδικήσουν έναν τίτλο. Ένα Κύπελλο, που θα ζεστάνει τον κόσμο, και θα δικαιώσει και την προσπάθεια, που γίνεται από την διοίκηση, για εξορθολογισμό των οικονομικών, αλλά και θα αποτελέσει τόνωση και για την προσπάθεια ανανέωσης και εξελληνισμού του ρόστερ. Να ξέρετε, ότι ακόμη και στην σύγχρονη, σκληρή, οικονομική πραγματικότητα, σίγουρα ένα καλό συμβόλαιο, είναι κίνητρο για τον ποδοσφαιριστή, όμως ένα μετάλλιο, έστω και στο Κύπελλο, μπορεί να παρακινήσει περισσότερο. Ιδιαίτερα τα νέα παιδιά, που διψούν για διάκριση.
ΥΓ1 Κρατώ μια επιφύλαξη, για τις «συμφωνίες» που πέτυχε ο Αδαμίδης με Λεονάρντο και Καράμπελα, ώστε να αποσύρουν τις προσφυγές τους. Μέχρι το απόγευμα, καμία επιβεβαίωση δεν υπήρχε από την πλευρά των παικτών, χωρίς να σημαίνει, ότι τελικά δεν θα γινόταν η σύγκλιση θέσεων. Η επιφύλαξη αφορά, όμως και την υλοποίηση των δεσμεύσεων της ΠΑΕ προς τους παίκτες. Δεν ξέρω, που ποντάρει δηλαδή η διοίκηση «σωτηρίας» για να βρεθούν χρήματα σε λίγες ημέρες, που τώρα δεν υπάρχουν. Την ώρα που έσοδα δεν φαίνεται να υπάρχουν από πουθενά. Θα βρέξει Ευρώ και δεν το ξέρω; Να μας το πει ο κύριος Αδαμίδης, να βγούμε να μαζέψουμε και εμείς δηλαδή.
ΥΓ2 Στο λιμάνι γίνονται κινήσεις, που προδίδουν πανικό και έλλειψη καθαρής σκέψης, με το διαφαινόμενο προβάδισμα 5 βαθμών του Παναθηναϊκού. Διότι τα ονόματα, που διαρρέουν ότι ενδιαφέρουν τους ερυθρόλευκους, για να ενισχυθούν, μόνο το γέλιο μπορούν να προκαλέσουν, σε αυτούς που γνωρίζουν την δυναμικότητα των παικτών. Δηλαδή, ο Λεονάρντο της ΑΕΚ, που ακούστηκε, καλός παίκτης, δε λέω, μπορεί να κάνει την διαφορά άμεσα και να πάρει στις πλάτες του τον Ολυμπιακό; Άλλη μπάλα βλέπουμε εμείς; Τώρα πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη, για να αλλάξεις το ριζικό σου (και αν το αλλάξεις δηλαδή).
ΥΓ3 Και στο βάθος η μεγάλη επιστροφή του Βασίλη. Έργο που ετοιμάζουν κάποιοι σύμβουλοι, που επιθυμούν αλλαγή καθεστώτος. Ε ρε πλάκες, που θα γίνουν.

Από betboss.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD