Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Δεν τέλειωσαν οι αποδεσμεύσεις...


Οι τρεις αποδεσμεύσεις και η πώληση Βιερίνια όλα δείχνουν ότι δε θα κλείσουν τον κύκλο των αποχωρήσεων στον ΠΑΟΚ και η αιτία δεν αφορά μόνο το μπάτζετ και τα οικονομικά οφέλη. 

Ο ίδιος ο Μπόλονι στην τελευταία συνέντευξη Τύπου έστειλε το μήνυμα πώς υπάρχουν ποδοσφαιριστές που στην ουσία και δεν τους χρειάζεται αλλά και είναι κρίμα να μένουν στον πάγκο αφού έχει αποφασίσει από κοινού με τη διοίκηση να δώσει ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Για παράδειγμα δεν αποκλείεται να γίνει μια συζήτηση  με τον Σνάουτσερ από τη στιγμή που το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι. Ίσως του ζητηθεί να αποχωρήσει αφού ανεξάρτητα του ότι είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και σωστός επαγγελματίας είναι δύσκολο να πάρει χρόνο συμμετοχής. Αυτή είναι μια περίπτωση. Υπάρχουν και άλλες παρόμοιες ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην ΠΑΕ θα κάνουν μια προσπάθεια να ξεφορτωθούν και κάποια άλλα συμβόλαια. Στην ουσία ο Γενάρης θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
Από την άλλη μένει να φανεί αν θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη ποδοσφαιριστές για να δοκιμαστούν αφού είναι ένα «πρότζεκτ» που τρέχει ο Μπόλονι. 

από paok-revolution

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD