Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Και με τοκογλύφους είχες μπλέξει...;



    Ένα πολύ ενδιαφέρον εύρημα είναι καταγεγραμμένο στη δικογραφία, μιας από τις τέσσερις φερόμενες ως εγκληματικές οργανώσεις, όσον αφορά τον κατηγορούμενο Πολυμέρη και τη σχέση του η οποία προκύπτει με την ΠΑΕ.
     Πιο συγκεκριμένα, στις σελίδες 115 και 116 της δικογραφίας, στα ευρήματα που προέκυψαν μετά από έρευνα στο σπίτι του προφυλακισμένου για το κύκλωμα των τοκογλύφων, βρέθηκαν «αποδείξεις δαπανών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ», όπως αναφέρεται στη  σελ. 116, στο εύρημα με τον αριθμό 25.  
*Απόδειξη δαπανών, σημαίνει πως ο φερόμενος ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, προσέφερε κάποιες υπηρεσίες στην ΠΑΕ, κι έλαβε αμοιβή γι΄ αυτό... 
    Και το ερώτημα που τίθεται είναι τι σχέση μπορεί να είχε η ΠΑΕ με τον εν λόγω; Γιατί βρέθηκαν αποδείξεις δαπανών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην κατοχή του;
    Και, μήπως, η εμπλοκή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει να κάνει τελικά, με την παραίτηση Ζαγοράκη; Διότι η παραίτηση για τις ύβρεις από 100-150 άτομα τη στιγμή που ο πρώην πρόεδρος έχει στην πλάτη του χρέη εκατομμυρίων ευρώ να τον βαραίνουν, ΔΕΝ δικαιολογείται.



Ποιος θα μας απαντήσει άραγε; 


Ακολουθούν φωτογραφίες από τις αντίστοιχες σελίδες τις δικογραφίας...












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD