Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Το ντέρμπι των ντέρμπι...


ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ""συγκρούονται" το Σάββατο (28//1, 15.00) στην Μίκρα για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Υετίων: "Είναι ένα ματς δίχως αύριο". Σαουλίδης: "Με τον κόσμο για νέο σερί νικών"...
Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεσπόζει στο πρόγραμμα της Α1 κατηγορίας χάντμπολ Ανδρών. Ο "Δικέφαλος" του Βορρά μετά την ισοπαλία με τον Φίλιππο στην έδρα του, αλλά και τις τρεις ήττες στην αρχή της σεζόν δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες. Η ομάδα του Στέλιου Υετίων θέλει πάση θυσία τους δύο βαθμούς κόντρα στην "Ένωση" για να μην χάσει εντελώς την επαφή με τις δύο πρώτες θέσεις και φυσικά πολύτιμο έδαφος στην "μάχη" του τίτλου. Επίσης οι γηπεδούχοι θα αναζητήσουν "εκδίκηση" για τον χαμένο τίτλο πέρσι στην έδρα τους, αφού είναι η πρώτη φορά από τότε που η ΑΕΚ επιστρέφει σε αυτό γήπεδο, όπου με γκολ του Μπακαούκα στο τελευταίο δευτερόλεπτο πανηγύρισε το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Τις δύο ομάδες χωρίζει διαφορά 5 βαθμών, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει να "αντιμετωπίσει" και το +7 (27-20) με το οποίο είχε κερδίσει η ΑΕΚ στο ματς του πρώτου γύρου. Από την "Ενωση" θα λείψουν λόγω τιμωρίας οι Χριστόφορος Μπακαούκας και Γιώργος Βακάλης, ωστόσο οι Γιώργος Παπαδόπουλος και Αντώνης Κόντης αναμένεται να "σφίξουν τα δόντια" και να αγωνιστούν κανονικά.
Η προϊστορία "λέει" ΠΑΟΚ
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν το περσινό ματς των πλέι- οφ ο ΠΑΟΚ μετρούσε 5 σερί νίκες επί της ΑΕΚ στη Μίκρα, ενώ ακόμα έχει ένα σημαντικό ρεκόρ "4 στα 4" όσον αφορά τα παιχνίδια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Γενικά σε 8 παιχνίδια στην έδρα του ο "Δικέφαλος" του Βορρά έχει 6 νίκες και 2 ήττες.
Σαουλίδης: "Κρίνεται η φετινή πορεία του ΠΑΟΚ"
Από την πλευρά του, α αρχηγός της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Αντώνης Σαουλίδης, απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο του "Δικέφαλου" ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.
"Το Σάββατο ξεκινά μία σειρά δύσκολων αγώνων που θα κρίνει το μέλλον της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Καλούμε τους φίλους του ΠΑΟΚ να συμπαρασταθούν και να βοηθήσουν την ομάδα με όποιον τρόπο μπορούν, ώστε αρχής γενομένης με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ να ξεκινήσει ένα νέο σερί νικών για την ομάδα μας. Παράλληλα, επειδή το βράδυ του Σαββάτου αγωνίζεται και η ομάδα βόλεϊ κόντρα στον Ολυμπιακό στο PAOK Sports Arena, καλούμε τους φίλαθλους μας να δώσουν και εκεί το “παρών”, πραγματικά συσπειρωμένοι γύρω από τα τμήματα του ΠΑΟΚ", δήλωσε ο Αντώνης Σαουλίδης.
Τα εισιτήρια
Οι κάρτες εισόδου της αναμέτρησης κοστίζουν πέντε ευρώ. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια της αναμέτρησης μετους εξής τρόπους:
* Από το κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας, στις ώρες προπόνησης της ομάδας (18.00-19.30)
* Από τα "Ζαχαροπλαστεία Καρδάσης", στην οδό Επταπυργίου 42, Συκιές
* Κατόπιν επικοινωνίας, είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση asaoulidis@yahoo.gr, είτε στο τηλέφωνο 6931 177-177
* Την ημέρα του αγώνα, εισιτήρια θα πωλούνται στην είσοδο του γυμναστηρίου
από olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD