Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι

Αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις αποχαιρέτησε το διεθνές τουρνουά "Ρενάτο Κούρι" η ομάδα Κ20 (γεννηθέντες 1995-96) του ΠΑΟΚ, η οποία ηττήθηκε στον τελικό από την Νάπολι με σκορ 3-1. Καλύτερος παίκτης της διοργάνωσης ο Πόποβιτς
Παρά την υπερπροσπάθεια η ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ (γεννηθέντες 1995-96) δεν κατάφερε, τελικώς, να πάρει το Σάββατο (7/1) με αντίπαλο τη Νάπολι το βαρύτιμο τρόπαιο στο διεθνές τουρνουά "Ρενάτο Κούρι" που συμμετείχε.

Οι "ασπρόμαυροι" ξεκίνησαν αποφασιστικά τον αγώνα αποδίδοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας και δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες. Η ανωτερότητα του ΠΑΟΚ πήρε "σάρκα και οστά" όταν στο 20' ο Ταουσιάνης έβαλε μπροστά στο σκορ τον "Δικέφαλο" γράφοντας το 1-0, ένα αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Οι παίκτες του Δικεφάλου" έκαναν πολλά εύκολα λάθη σε επικίνδυνους χώρους κάτι που σε συνδυασμό με την αποβολή του Στρέτζου έδωσε την ευχέρεια στη Νάπολι να ισοφαρίσει και εν τέλει να κερδίσει το παιχνίδι με σκορ 3-1.
Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Στρέζος, Καραμπάς, Τσελεπίδης, Τουμανίδης, Βασαΐτης, Κιόσε, Πολύζος, Πόποβιτς, Σαββίδης, Παπαδόπουλος Β., Ταουσιάνης.
Ενώ, στο δεύτερο ημίχρονο ο Δ. Παπαδόπουλος αντικατέστησε τον Ταουσιάνη, ο Κατσούμπας τον Τουμανίδη και ο Κουλούρης τον Κιόσε.
Να σημειωθεί, τέλος, πως καλύτερος παίκτης του τουρνουά αναδείχθηκε ο Πόποβιτς, ενώ από τον ΠΑΟΚ ξεχώρισαν με την απόδοση τους και οι Πολύζος, Βασίλης Παπαδόπουλος και Στρέτζος.


Από OLAPAOK.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD