Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Εκανε το αυτονόητο..Με χάλασε ο Μπόλονι..!!!

Από την μία θέλω να είμαι χαρούμενος που κέρδισα επιτέλους σε αυτό το καταραμένο γήπεδο που λέγεται οάκα.. Από την άλλη κέρδισα μια ομάδα η οποία είναι επίπεδα κάτω από αυτή του Π.Α.Ο.Κ.!!!
Τέλος πάντων μέσα μου νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που κέρδισα αυτή την απαίσια και σιχαμερή ομάδα της Αθήνας, την οποία θα την χαρακτήριζα σαν τον χαϊδεμένο γάτο των πλουσίων!!!

Θα ξεκινήσω με την ανάλυση του παιχνιδιού, που πρώτη φορά σε παιχνίδι ΑΕΚ-Π.Α.Ο.Κ, τα τελευταία χρόνια, από τα πρώτα λεπτά μου κίνησε το ενδιαφέρον. Ο Μπόλονι κατέβασε ενδεκάδα με Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Σνάουτσνερ αριστερά ο Λίνο, κεντρικό δίδυμο Μαλεζάς-Κατσικάς, μπροστά τους εξάρια Garcia-Lazar δεξιά στα χαφ ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο επερχόμενος από τραυματισμό Γεωργιάδης, 10άρι ο Φωτάκης και φορ ο Κλάους. Μια ενδεκάδα που μου γέμισε το μάτι από το κέντρο και μπροστά, αμυντικά σε ακόμα ένα παιχνίδι πίσω ο Μαλεζάς να μαζεύει τα ασυμμάζευτα.

Ο Π.Α.Ο.Κ έδειξε από την αρχή του παιχνιδιού ότι μπήκε επιτέλους στο οακα μετά από χρόνια αποφασισμένος να κερδίσει. Αν και η ΑΕΚ ήταν αυτή που είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με το δοκάρι του Καφέ, ο Π.Α.Ο.Κ ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο για τα δίχτυα( παράλληλα άνοιξε τον δρόμο για την μεγάλη νίκη του καθώς ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος του ποδοσφαίρου πίστευε ότι αυτή η ΑΕΚ μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ), με πανέμορφο σε εκτέλεση γκολ από τον Γεωργιάδη. Από εκείνο το σημείο του παιχνιδιού, ο Π.Α.Ο.Κ κάθισε πίσω χωρίς να υπάρχει λόγος, το πρώτο λάθος του Μπόλονι στο παιχνίδι. Από το 20ο λεπτό και μετά η ΑΕΚ μπορούσε ανά πάσα στιγμή να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με την υποχώρηση του Π.Α.Ο.Κ στα μετόπισθεν, επαναλαμβάνω χωρίς να υπάρχει λόγος, όπως σε κάθε παιχνίδι που παίρνει κεφάλι στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο νόμιζα ότι έβλεπα παιχνίδι μεταξύ παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ή Γ ερασιτεχνικής κατηγορίας. Απόπειρες από πλευράς ΑΕΚ να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, που με έκαναν να κλαίω από τα γέλια, και έναν σοβαρό Π.Α.Ο.Κ που ήξερε τι ήθελε βγαίνοντας κατά κύματα στην αντεπίθεση για να καθαρίσει το παιχνίδι. Κάπως έτσι ο Π.Α.Ο.Κ καθάρισε την ΑΕΚ στο ΄66 με τον Λαζάρ να χορεύει τον Καφέ και να σερβίρει έτοιμο γκολ στον Αθανασιάδη, τελειώνοντας το παιχνίδι αρκετά νωρίς.

Εύκολη νίκη, αναμενόμενη και φυσικά εφησυχαστική για τον κόσμο και τους παίχτες σπάζοντας επιτέλους την κατάρα που κρατούσε 10 χρόνια.

Στο τέλος θα γίνω κακός για αρκετούς από εσάς.

 Δεν μου λέτε κύριε Μπόλονι, θα τον φάτε τον Σταφυλίδη.??? Θα τον φάτε τον Τσουκαλά ??? Θα τον φάτε τον Πόποβιτς..???Δηλαδή τι παραπάνω έχει ο Λίνο, ο Ιβιτς και ο Ρομπέρ  από το "μέλλον" του Π.Α.Ο.Κ ???

Πότε θα καταλάβετε ότι ο Τσιρίλο δεν υπάρχει σαν παίχτης..???
Πότε θα καταλάβετε ότι ο Ρομπέρ δεν υπάρχει σαν παίχτης..???
Πότε θα παίξει ο Αποστολόπουλος???...

Εχετε επίγνωση για αυτά που λέτε..??? Εσείς ήσασταν αυτός που θα δουλεύατε με τα ταλέντα του Π.Α.Ο.Κ.!!!

Υ.Γ Την Κυριακή μόνο νίκη, να αποδείξουμε ότι ο Π.Α.Ο.Κ δεν είναι ομάδα κανενός!!! Ο  νοων νοεί τω.

Του Ψωμά Παναγιώτη


   



8 σχόλια:

  1. re megale o stafylidhs htan traymatias xtes eksalloy aytos twn prow8hse!! symfwnw gia romper tsirilo alla o tsoukalas einai ligos gia ton paok (o apostolopoulos an aksize na hsoun sigouros oti 8a epaize..) HREMHSTE LIGO OLOI ESEIS POU GRAFETE KAPOU KAI NOMIZETE OTI EXETE DIPLWMA PROPONHTH. h ousia einai mia MPOLONI VRYZAS kseroun pio polla apo emas!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον σταφυλίδη πολυ σωστά θα μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει ( στο ματς κυππελου τον ειχε σβησει τον μαυρο τον μπελεκ )....!οπως ειχε πει ο πριν λιγο καιρο ο μπολονι δεν σκοπευει να τον ξεχασει.!οσο για τον τσουκαλα εχει να παιξει μηνες και δεν θα ηταν λογικο να τον βαλει σε τετοιο παιχνιδι...! ο ποποβιτς χρειαζεται να παρει ευκαιριες αλλα σε μικροτερα ματς γτ δεν εχει την εμπειρια να παιξει σε ενα τετοιο παιχνιδι...! ο αποστολοπουλος στη συνεχεια θα παρει ευκαιριες πιστευω...! ρομπερ και τσιριλο ειναι μονο για να βοηθανε απο τον παγκο..! ο κατσικας πολυ καλυτερος του τσιριλο αν και απειρος και παιζει με πολυ ψυχραιμια..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το οτι εχει να παιξει καιρο ο τσουκαλας δεν μου λεει απολυτως τιποτα αδελφε...δεν κανω τον προπονητη φιλε αλλα ξερω ορισμενα πραγματα απο μπαλιτσα...εγω εχω προβλημα αδελφε θελω να βλεπω να παιζουν τα ΠΑΟΚτσακια απο τις ακαδημιες και οχι ο ιβτσ που σε κανει ανω κατω με τις δηλωσεις του δεν τρεχει και γενικα δεν μπορει αλλο ουτε ο τσιριλο ο δεν υπαρχω...ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΨΩΜΑ ...ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ? Ο ΣΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΕΙΧΕ ΑΙΜΑΤΟΜΑ Ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΠΟΒΙΤΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ,,,,ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΙΟΥ . ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΞΑΝΑ ....ΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΙΟΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ? ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΔΥΔΙΜΟ ΛΑΖΑΡ ΓΚΑΡΣΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΟΝ ΦΩΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΛΕ[ΠΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΓΩΝΑ ??? ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΥΛΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ? ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΟΛΟΝΙ ΤΡΑΒΑ ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΕΛΗ Η ΤΟΝ ΑΛΕΦΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ....ΕΣΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΑΙΜΑΤΩΜΑ,Ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΤΩΡΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ,Ο ΠΟΠΟΒΙΤΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ.ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΟΣΜΟΣ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΦΙΛΕ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ.ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 7 ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΤΣΙΡΙΛΟ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ..???ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ???...ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ DON PABLO ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΛΑΖΑΡ-ΓΚΑΡΣΙΑ.???ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ...???ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΣΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΜΑΓΚΑ.!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΛΑ..!!!Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ 80 ΛΕΠΤΑ!!!ΑΝΤΕ!!
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΑΣ ΚΑΛΑ.???ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΠΑΙΞΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ??ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΨΩΜΑ ... Ο ΤΣΙΡΙΛΟ ΔΗΛΩΘΗΚΕ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΘΕ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ....ΑΛΛΟ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙΣ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΘΛΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΚΟΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ....ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ? ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ Ο ΜΠΟΛΟΝΙ? ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΤΟΝ ΜΠΕΛΗ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ? ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ?Ο ΜΠΟΛΟΝΟ ΣΟΥ ΕΒΑΛΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ 11 ΑΔΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΚΟΟΥΤΣ ,,,,ΠΟΙΟΝ ΘΕΣ ΓΙΑ ΚΟΟΥΤΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ? ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΣΥ ...ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΧΟΛΙΟ ...ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ .Α ....ΚΑΙ ΚΑΤΙΟ ΑΚΟΜΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ? Η ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΟΚ ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ?
    Α ΠΕΣ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΜΕ ΛΑΖΑΡ ΓΚΑΡΣΙΑ ΦΩΤΑΚΗ ΣΤΗΝ 11ΑΔΑ ΠΟΥ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι να πω ρε φιλε δεν μπορω να συνεχισω την συζητηση..τεσπα ΠΑΟΚ ειμαστε και οι δυο!!!..πραγματικα δεν θελω να συνεχισω την συζητηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD