Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Στο τελικό ο Π.Α.Ο.Κ., αντίπαλος η Νάπολι...


Η ομάδα Κ20 (γεννηθέντες 1995-96) του Π.Α.Ο.Κ., πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση κέρδισε με 1-0 την Ντιναμό Βουκουρεστίου παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τον σημερινό (7/1) τελικό του διεθνές τουρνουά “Ρενάτο Κούρι” όπου θα αντιμετωπίσει την Νάπολι.
Μεγάλες στιγμές για την ομάδα Κ20 (γεννηθέντες 1995-96) του Π.Α.Ο.Κ. που μετά από εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Ντιναμό Βουκουρεστίου πήρε την Παρασκευή (6/1) το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του διεθνούς τουρνουά “Ρενάτο Κούρι”.

Οι “ασπρόμαυροι” υπό τις οδηγίες του Νίκου Κολομπούρδα, κυριάρχησαν καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού αποδίδοντας, πάρα το σκληρό και βρώμικο παιχνίδι της Ντιναμό, εξαιρετικό ποδόσφαιρο με ωραίες επιθετικές προσπάθειες και κερδίζοντας έτσι με 1-0.
Το γκολ για τον Π.Α.Ο.Κ. πέτυχε στο 85′ ο Βασίλης Παπαδόπουλος
Η σύνθεση του Π.Α.Ο.Κ.: Στρέζος, Καραμπάς, Τσελεπίδης, Τουμανίδης, Βασαΐτης, Κιόσε, Πολύζος, Πόποβιτς, Σαββίδης, Παπαδόπουλος Β., Ταουσιάνης.
Πλέον, η προσοχή όλων στρέφεται στον αυριανό (7/1) μεγάλο τελικό του τουρνουά “Ρενάτο Κούρι” όπου ο Π.Α.Ο.Κ. θα αντιμετωπίσει την Νάπολι με τον τεχνικό του “Δικεφάλου” Νίκο Κολομπούρδα να δηλώνει ότι στόχος δεν είναι άλλος από την νίκη και την κατάκτηση του τροπαίου.
Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 16:00 ώρα Ελλάδος.

www.olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD