Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η περίπτωση του θυμίζει λίγο πολύ εκείνη με του Πόποβιτς και του Σταφυλίδη. Τραυματίζεται η βασική σου μονάδα στα χαφ που λέγεται Γεωργιάδης και πλασάρεις πλέον τον Πόποβιτς στα σχέδια σου. Ετσι και στην περίπτωση του Αλέξανδρου Αποστολόπουλου με τον καθιερωμένο στα δεξιά της άμυνας Ετό.

Ο νεαρός ταλαντούχος δεξί μπακ-χαφ έδειξε στην προετοιμασία με την μεγάλη ομάδα το καλοκαίρι πως είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα( θα έλεγα η αποκάλυψη της προετοιμασίας ), καθώς ήταν στα παιχνίδια που αγωνίστηκε ο καλύτερος παίχτης χωρίς υπερβολές.


Το τάκλιν και το επιθετικό παιχνίδι του( τον αποκαλούν Dani Alves ), σίγουρα είναι τα ατού του Ελληνα ταλαντούχου παίχτη που θέλει να αποδείξει στον Μπόλονι ότι αξίζει περισσότερες ευκαιρίες από αυτές που του δόθηκαν φέτος, καθώς αγωνίστηκε μόνο στο παιχνίδι με την Σάμροκ στην Ιρλανδία.

Ο Μπόλονι προορίζει για αντικαταστάτη του Ετό τον Πολωνό Σνάουτσνερ. Δεν βλέπω κανένα λόγο να μην πάρει τις ευκαιρίες που δικαιούται ο Αποστολόπουλος. Ο Μπόλονι ξέρει καλύτερα από εμάς.

Υ.Γ Τι έγινε κύριε Μπόλονι θα τον φας τον Σταφυλίδη???
Υ.Γ 1: Ο Τσουκαλάς γιατί δεν παίζει???
Υ.Γ 2: Τι θα γίνει με τα συμβόλαια Χαλκιά, Ιβιτς???
Υ.Γ 3:  Ακόμα παίζει ο Τσιρίλο???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD