Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

"Πρώτα τα χρέη, μετά οι μεταγραφές"

Γιατί ο Μπάνε Πρέλεβιτς προτάσσει το θέμα της ρύθμισης των παλαιών οφειλών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, έναντι της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας για την συνέχεια της σεζόν. Τι δήλωσε επ' αυτού στο περιθώριο τουρνουά Μπάσκετ ακαδημιών  


Ανακουφισμένος από την ρύθμιση του χρέους της ΚΑΕ πρός τον Τομάσεβιτς, που είχε ως αποτέλεσμα την άρση της απόφασης για απαγόρευση μεταγραφών, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο περιθώριο του 1ου τουρνουά ακαδημιών μπάσκετ "Λευκός Πύργος"  ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος, πάντως, έδειξε προσγειωμένος, επισημαίνοντας πως το πλέον σημαντικό είναι η ομάδα να υπάρχει σε βάθος χρόνου και όχι οι μεταγραφές.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο ζήτημα Τομάσεβιτς που "έκαιγε" μέχρι πρότινος τους ανθρώπους του μπασκετικού ΠΑΟΚ υπογραμμίζοντας ότι"αυτό αποτελεί  μία πολύ θετική εξέλιξη για την ομάδα", ωστόσο, δεν παρέλειψε να τονίσει για ακόμη μια φορά ότι πρωταρχικός στόχος της διοίκησης δεν είναι άλλος από την ρύθμιση των παλαιών χρεών ώστε να σταματήσουν, μία και καλή, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο "Δικέφαλος".
Να σημειωθεί ότι ο Μπάνε Πρέλεβιτς βραβεύτηκε από τους διοργανωτές του τουρνουά για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ και ειδικότερα στον ΠΑΟΚ γνωρίζοντας την αποθέωση από τα 4000 παιδιά που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο τουρνουά.
Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης  βράβευσης ο Μπάνε είπε:
Για τις μεταγραφικές κινήσεις της ΚΑΕ: "Ως διοίκηση της ΚΑΕ προσπαθούμε να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ και στο αγωνιστικό κομμάτι φροντίζοντας για την ενίσχυση της ομάδας με κάποιους καινούργιους παίκτες. Για αυτό φροντίσαμε να ρυθμίσουμε το θέμα οφειλής προς τον Τομάσεβιτς και να αρθεί η άρση απαγόρευσης των μεταγραφών για να μπορέσουμε ξανά να προχωρήσουμε σε συμφωνίες με καινούργιους παίκτες. Βασικό μέλημα μας, ωστόσο, είναι να διευθετήσουμε τα χρέη και να σταματήσει ο ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τα προβλήματα που του δημιούργησαν αυτές οι οφειλές".
Για τους Άλεξιτς και  Κόβιλ: "Φροντίσαμε να πάρουμε παίκτες οι οποίοι χρειάζονται στην ομάδα και πιστεύουμε ότι σύντομα θα την βοηθήσουν να ανακάμψει αγωνιστικά".
Για το αν ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή: "Θα κάνουμε ότι δυνατόν καλύτερο για να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο την ομάδα, χωρίς όμως να είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε καινούργια μεταγραφική κίνηση".

Από OLAPAOK.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD