Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Να ξορκίσει την κατάρα


Δεκατρία χρόνια χωρίς νίκη στο ΟΑΚΑ συμπληρώνει σε ένα μήνα ο Δικέφαλος του Βορρά και με αυτή τη… ρετσινιά καλείται σήμερα το απόγευμα να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε ένα πολύ δύσκολο ματς.

Αισίως ο ΠΑΟΚ έχει συμπληρώσει 25(!!!!) ματς χωρίς νίκη στο Ολυμπιακό Στάδιο και για να θυμηθούμε το τελευταίο διπλό πρέπει να γυρίσουμε στο 1999 και πιο συγκεκριμένα στις 28 Φλεβάρη όταν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φρατζέσκου είχε κερδίσει με 1-0 τον Παναθηναϊκό. Από τότε έχει να γευτεί τη νίκη ο ΠΑΟΚ που μάλιστα στις επτά τελευταίες του επισκέψεις στο ΟΑΚΑ δεν έχει σκοράρει. Συνολικά στα 25 ματς που έχει δώσει και που δεν έχει κερδίσει ούτε ένα, έχει 21 ήττες και 4 ισοπαλίες!
Με Βρύζα για πρώτη φοράΜε τον Ζήση Βρύζα στην προεδρία της ομάδας και στο πρώτο παιχνίδι της μετά εποχής Ζαγοράκη, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα μαζί με την αποστολή της ομάδας μπάσκετ που σήμερα δοκιμάζεται κόντρα στον Ηλυσιακό. Ο Ο Λάσλο Μπόλονι θα επαναφέρει στην αρχική ενδεκάδα τον Γεωργιάδη αφού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει για τον Φωτάκη που ταξίδεψε στην Αθήνα αλλά είναι ανέτοιμος. Στη Θεσσαλονίκη έμεινε για μια ακόμη φορά ο Χαλκιάς όπως και οι τραυματίες Παπάζογλου, Ετό και Σταφυλίδης. Όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Μπόλονι δείχνει τη διάθεση να εμπιστευτεί τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια παρά το λάθος του την περασμένη Τετάρτη. Ο Σνάουτσερ θα πάρει τη θέση του τραυματία Ετό ενώ Μαλεζάς και Τσιρίλο θα είναι στο κέντρο της άμυνας. Ο Γκαρσία είναι σίγουρος για τη μια θέση στα χαφ και ο Λάζαρ έχει το προβάδισμα για τη δεύτερη θέση. Ο Ίβιτς θα είναι πίσω από τον Αθανασιάδη ενώ αν καταφέρει να αγωνιστεί ο Φωτάκης θα πάρει τη θέση του.

Από betboss.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD