Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Γκαρσία: "Αυτό που μένει είναι ο ΠΑΟΚ"

Αποκαλυπτικός ήταν ο Πάμπλο Γκαρσία σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Contra.gr. Σε αυτή αναφέρθηκε στην προώθηση νεαρών παικτών στην πρώτη ομάδα, τονίζοντας ότι "καταλαβαίνω πως σιγά-σιγά πρέπει να αποχωρήσω", ενώ ακόμη μίλησε για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο και ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο της συνάντησης με τον Ολυμπιακό στον τελικό.


Παράλληλα στάθηκε στην φιλία του με τον Πάμπλο Κοντρέρας και το αντίο του Χιλιανού λέγοντας, πάντως, πως "αυτό που μένει είναι ο ΠΑΟΚ".

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάμπλο Γκαρσία:

Για την πρόκριση επί της ΑΕΚ: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τη νίκη, όχι τόσο πολύ για το παιχνίδι. Φυσικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που αφήσαμε εκτός Κυπέλλου την ΑΕΚ, που την περασμένη σεζόν μας είχε αποκλείσει από τον τελικό του θεσμού".
Για τον τρόπο που αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ με την "Ένωση": "Σε αυτό το ματς ήμασταν πολύ καλά στημένοι αμυντικά, αλλά πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια. Πιστεύω ότι πρέπει να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να βελτιωθούμε, δεν πρέπει να παίζουμε με μεγάλες μπαλιές. Πάντα παίζουμε σοβαρά κόντρα σε κάθε ομάδα, όμως, σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς".
Για το τι του είπε ο Μπόλονι μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος: "Δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό. Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να μένουν μεταξύ μας".
Για τα παιχνίδια που έρχονται: "Κάθε φορά γίνονται πιο δύσκολα τα πράγματα. Ξέρουμε ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό δρόμο σαν ομάδα από τη σοβαρή δουλειά που κάνουμε. Όλοι θέλουμε να κερδίσουμε.Ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο μετράνε όλα τα θετικά αποτελέσματα και σίγουρα πρέπει να παίξουμε καλύτερα και να βελτιωθούμε περισσότερο".
Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: "Με την αξία δε κερδίζεται κάτι. Κάναμε χθες ένα σημαντικό βήμα μπροστά, αλλά για να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια χρειάζεται προσπάθεια. Πρέπει να βελτιωθούμε και να κάνουμε περισσότερα πράγματα μέσα στο γήπεδο".
Για την προώθηση των νεαρών παικτών: "Πιστεύω ότι οι νεαροί παίκτες θα είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ. Εμένα προσωπικά μου έχουν μείνει ακόμη λίγα χρόνια στο ποδόσφαιρο, όπως και σε άλλους παίκτες. Καταλαβαίνω ότι σιγά σιγά πρέπει να αποχωρήσω όταν βλέπω αυτούς τους νεαρούς παίκτες. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, έτσι είναι ο νόμος της ζωής, πρέπει να αποχωρήσω κάποια στιγμή".
Για το αν σκέφτεται να σταματήσει στο τέλος της φετινής σεζόν:"Δεν ξέρουμε ποτέ τι μπορεί να γίνει. Αγωνίζομαι Κυριακή με Κυριακή και βλέπουμε".
Για την αποχώρηση του Κοντρέρας: "Δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε ήμασταν αρκετό καιρό μαζί. Δημιουργήθηκε μια φιλία, όπως είπα και πριν το ποδόσφαιρο είναι έτσι, κάποιος φεύγει κάποιος έρχεται. Αυτό που θα μείνει είναι ο ΠΑΟΚ που θα συνεχίσει με τους εκάστοτε ποδοσφαιριστές".
Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: "Πρέπει να ξεκουραστούμε όσο χρόνο έχουμε. Ξέρουμε ότι όποιες ομάδες έρχονται στην Τούμπα παίζουν κλειστά. Έρχονται να μαρκάρουν δυνατά. Τώρα είναι να αποσυρθώ μαρκάρομαι από κάποιον. Πιστεύω ότι οι ομάδες που παίζουν έτσι στη διάρκεια του παιχνιδιού σίγουρα θα χάσουν και εμείς πρέπει να συνεχίζουμε με αυτόν τον τρόπο για να κερδίζουμε".
Για το αν επιθυμεί τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου:"Κανείς δεν ξέρει ποιος θα φτάσει στον τελικό. Θα δούμε αν φτάσει ο Ολυμπιακός στον τελικό και αν φτάσουμε εμείς στον τελικό. Έχουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο όπως ο Ατρόμητος που παίζει καλό ποδόσφαιρο, γι' αυτό και πρέπει να κοιτάμε βήμα- βήμα να φτάσουμε στον τελικό".
Για την προσωπική του απόδοση: "Είμαι πολύ ήρεμος. Προσπαθώ κάθε Κυριακή να είμαι καλύτερος. Να βελτιώσουμε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια που έρχονται".
Για το αν στεναχωρήθηκε που ηττήθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα: "Εγώ παρόλο που αγωνίστηκα στη Ρεάλ Μαδρίτης, είχα πει ότι μου αρέσει η Μπαρτσελόνα. Μου αρέσουν και οι δύο ομάδες με τον τρόπο παιχνιδιού που αγωνίζονται και μου αρέσουν να τους βλέπω".
Για ποιον στόχο από τις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχει ο ΠΑΟΚ προτιμά: "Να πω την αλήθεια μου αρέσουν όλα. Είμαστε ΠΑΟΚ και έχουμε το δικαίωμα να ονειρευόμαστε".
από contra.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD