Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Γιάννου: "Θα βγει κερδισμένος ο ΠΑΟΚ..."

Ο Απόστολος Γιάννου σε συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε ότι το πλάνο που ακολουθεί ο "Δικέφαλος" με τους νέους παίκτες σίγουρα θέλει χρόνο, όμως, οι "ασπρόμαυροι" θα επωφεληθούν στο έπακρο...



Ικανοποιημένος από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ τόνισε πως είναι ο Απόστολος Γιάννου. Ο νεαρός παίκτης σε δηλώσεις του στον "Sport103" αναφέρθηκε κυρίως στο πλάνο που ακολουθεί ο "Δικέφαλος" με τους νεαρούς παίκτες, επισημαίνοντας ότι οι "ασπρόμαυροι" θα βγουν κερδισμένοι από αυτήν την κατέυθυνση.
Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Γιάννου:

Για το αν ο ΠΑΟΚ βγει κερδισμένος που ρίχνει βάρος στους νέους παίκτες: "Νομίζω πως ναι. Αυτό που θέλει ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ενώ, είναι η μόνη ομάδα που το κάνει αυτό. Σίγουρα θα πάρει χρόνο για να βγει αυτή η δουλειά, αλλά σίγουρα θα βγει κερδισμένος ο "Δικέφαλος"."
Για το αν φανταζόταν ότι θα κυλήσει έτσι η χρονιά: "Επειδή είχα βιώσει κάποια πράγματα, πίστευα ότι θα ήταν πιο δύσκολο, αλλά κατάλαβα ότι στον ΠΑΟΚ πιστεύουν στα νέα παιδιά και δίνουν σε όλους ευκαιρίες".
Για το αν υπάρχει άγχος στους νεαρούς: "Νομίζω ότι έχουμε καλό κλίμα, μας βοηθούν οι πιο έμπειροι και πιστεύω ότι δεν υπάρχει άγχος".
Για τη νίκη επί του Λεβαδειακού: "Μπήκαμε πολύ καλά μέσα, σκοράραμε γρήγορα και δείξαμε καλύτερο πρόσωπο και πετύχαμε τη νίκη".
Για το αν λείψουν οι παίκτες που έφυγαν: "Όλοι οι παίκτες σε μια ομάδα είναι ισάξιοι. Σίγουρα αυτοί που έφυγαν ήταν πολύ σημαντικοί, βοήθησαν την ομάδα, αλλά πιστεύω ότι αν δουλέψουμε όπως πρέπει πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να τους αναπληρώσουμε επάξια".
Για το αν ασχολείται με τους νέους ο Μπόλονι: "Δουλεύει πολύ καλά. Προσπαθεί να μας μάθει καινούρια πράγματα και εμείς με τη σειρά μας θέλουμε να μάθουμε περισσότερα".

από olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD