Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Τέσσερις εβδομάδες εκτός ο Γεωργιάδης...

Ποια ήταν η διάγνωση του ιατρικού τιμ για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ που θα τον αφήσει για περίπου ένα μήνα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων...



Ένας ακόμη τραυματισμός ήρθε να προστεθεί στους ήδη πολλούς τις φετινές σεζόν για τον ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Γεωργιάδης θα απουσιάσει για περίπου ένα μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του "Δικεφάλου" μετά τη διάγνωση που έγινε από το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ και έδειξε ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει υποστεί θλάση β' βαθμού στο λαγονοψοΐτη.

Ο Λάσλο Μπόλονι έχει μπροστά του έναν ακόμη πονοκέφαλο, καθώς έδειχνε να υπολογίζει ιδιαίτερα στον Γεωργιάδη, μετά και την αποχώρηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο τεχνικός του "Δικεφάλου" πρέπει να αποφασίσει για το ποιον θα χρησιμοποιεί πλέον στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης, με τον Μπερτράν Ρομπέρ να συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες.
Ο Γεωργιάδης θα απουσιάσει σίγουρα από το προσεχές παιχνίδι με την Ξάνθη, από αυτά με Πανιώνιο και Εργοτέλη για το πρωτάθλημα της Super League, αλλά και από το ντέρμπι με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.

από olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD